Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Ostsin sarnase akudušhi matkasuvila poest, pump on ümmargune ja mahub igasse kanistrisse, voolikule panin kiirliite vahele, nüüd ka mugav kanistrist haagise veepaaki täita. Eriti naisel, ei peaKas on mingi kindel põhjus selle "dushikoti" kasutamiseks? Minul oli kogemus ja äärmiselt negatiivne ja vahetasin selle esmalt 12v käsidushi ja 5 a tagasi akult töötava käsidushi vastu. Ainus miinus on veeämber bussis, aga see oli meil ka varem tegelikult, mobiilsuses võitsime kõvasti ja kasutusmugavuses.10l piisab kahele väga suurele inimesele ja jääb naisele veel jalgade leotuseks. Analoogne: www.amazon.de/-/en/Battery-Camping-Submersible-Charging-Capacity/dp/B073WVNJ87 , ostetud Biltemast veits alla 20 raha, aga olen ka hiljem kodumaal näinud, mina soovitan igatahes!
Tilkuva kondentsi vastu on lihtne lahendus - lased lae vahuga üle. Mul Jumpyl tilkus ka, peale töötlemist pole probleeme.
Sinu versiooni puhul on arvuti vent vähe jah või lase tal töötada pidevalt. Ehk siis aitab. Mul suurel kongil paneb juba teist aastat jutti. Väikestel on soojendus ka vent.
Pane oma autost pildike, siis teab, millest räägime.
Kuhugi pole vahtu lasta:) tegu sisuliselt auto kere sees oleva "toaga", mis on klaasplastist. Kaks korda võimsam(120mm arvuti ventilaatorist) ventilaator ei suuda seda kuivana hoida ka pidevalt töötades. Kui päeval on sõitmist , aitab avatud luuk ja tagumine soojendus kuivatada, kui sõitmist pole:kellad....Eraldi on-oli voodi kohal ventilaator, mis liigutas õhku ainult lae all, luugist "lõpusteni" ning tühjendas vaid akut. Pm. näen ainukest varianti, et õhk tuleks auto alt sisse ja väljuks ülevalt...ainult , et...kõikide lisasoojenduste heitgaasid on seal all...ja see tolm, kui kuude kaupa kolistad ringi, siis on kruusakaid palju. Salong peab sellepärast jääma voolikuga seest pestavaks, tegu ju täitsa tavalise kiirabi sisuga, kannatab ka survepesurit.
Vabandust su teema rikkumise eest.
Kõigil on oma ootused ja vajadused, minul peab autosse mahtuma kuu aja söök-jook, 3,2m paat koos mootoriga, vähemalt 5 päeva vee tagavara pesuks ja mugavusvarustus: kompressor külmik,laud ja toolid õue, kandevõimega 200kg(vot neid soovitan küll täiega ja reklaamin kohaliku müüjat, ainsat, kes nõuetele vastavat kaupa tarnis ca 5a tagasi motorhome.ee/ ) ,kahe aastaaja rõivad-jalatsid kahele, kass koos oma toaletiga ja paar inimest kah. Seni on mahtunud, aga on olulised murekohad tekkinud üle +30 ja alla +5.
Teema on ju autoelamu kongi ehitusest, pole tähtis kelle oma see on.
Kuhugi pole vahtu lasta, tegu sisuliselt auto kere sees oleva "toaga", mis on klaasplastist. ...
Vabandust su teema rikkumise eest.
Huvitav, minu Hiina 5kw-l analoogne kulu. See küll puldist juhitav nagu ka tabloolt. ...
Kus sul ahi asub ja kus on kütusepump ahjule? Voodi all? Mina tahan lisapaagita hakkama saada ja viia pumba auto alla ning ...
Kuidas katel toime on tulnud sellise põhjaaluse õhuvõtuga? Ega pole vaadanud katla sisse enne ja pärast põhja alla paigaldust?
Lisaks ...
Ehk siis temperatuuri kontroll on pooletoobine.
oleks oluliselt paindlikum kui lisaks täis võimsusega ...