Motamees kirjutas: Ja nii ajaviiteks lõin (kruvisin) kokku ühe voodi ja käisin ringreisil Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas. Ebamugavuse (öösel jahe magada) korvas väga väike (4,5) küttekulu.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Materjalidetektoriga võib proovida. Proovisin, topelt MDF plaadi alt (40mm) alumiiniumseibi leidis üles.Motamees kirjutas: .
Kui kellegil on ideid, kuidas leida küttetorud selt põrandast üles, andke aga tääda (auke on vaja veel).
Ega see asi es andnud mulle rahu. Tellisin diiselfööni, mis sellise auto soojendamiseks ette nähtud. Tellimise lõpufaasis küsiti veel mu käest üle, kas soovin 2kw fööni või 5kw. Plaan oli algul osta 2kw, aga siis lõin pasaks ja tellisin ikkagi 5kw. See oligi viga. 5kw kõikse nõrgemas resiimis andis tuppa 32 kraadi. Algul oli soojendatav õhk ringluses. Seepeale tegin veel ühe augu auto põhja ja nüüd on kogu soojendatav õhk õuest võetud. Nii sai miinus ühe kraadi juures rahulikult autos magada. Fööni sisetembi andur näitas 24kraadi. Soojendi töötas ikkagi kõikse aeglasemas resiimis.Motamees kirjutas: ... Ebamugavuse (öösel jahe magada) ...
Motamees kirjutas:Soojendi töötas ikkagi kõikse aeglasemas resiimis.
Motamees kirjutas: Ei ole mul miskit oma nippi. Panin saavutatava toatemperatuuri 9kraadi peale. Siis võtab kiiremini pöörded maha ja tuba ei lähe nii kiiresti soojaks. Algul korra uhab ja siis kukub vaikseks. Mingit errorit pole veel löönud.
Sinu räägitud error oleks juba füüsiline põhjus, miks tuleb valida väiksem soojendus.
Muide, lugesin natuke manuaali ka. Kuskil oli kirjas, et biokütus ei ole ahjule sobiv. Seepeale mõtlesin, kas meil veel müüakse erimärgistusega kütust üldse. Ahju jaoks (eraldi paagis) võiks ju värvilist kütet kasutada.