Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kas kellegil on katusel tuulegeneraator ka? Küsin selle pärast, et müra taset kongis uurida. Kardan, et generaatori vibra tuleb liialt kongi sisse.
Olen Facebookis mitmes Hiina diiselpuhuri grupis ja seal soovitatakse hilisemate probleemide vältimiseks tungivalt see roheline kütusevoolik vahetada parema vastu.Alex kirjutas: ...Pumba olen sunnitud auto alla viima(siis saab originaalsest webasto trassist ka kütuse võtta ja kaob ära eraldi paagi vajadus) ja eraldi müraisolatsiooni ilmselt tegema,. Või oskab keegi soovitada kinnise pooriga mürasummutuse materjali? Alternatiiv on muidugi eraldi karp, vooderdatuna tavalise mürasummutusega.
Pumba ümber käib kummist kinnitus, mis sumbutab laksu. Eelpool kajastasin ma sellise fööni panekut sõiduautosse. Seal panin pumba salongi topeltpõranda vahele. Olen seal autos maganud ja pumba hääl pole küll magamist seganud. Ventilaatori hääl on ju ka mingisugune ja selle taustal ei ole enam pumba hääl oluline.
Kui aga tahad sumbutada veel, siis suletud mulliga "poroloon"voolikut müüakse poes. Kasutatakse seda õhksoojuspumpade toru isoleerimiseks. Mina ostsin hiljuti seda Tehnika Ärist Kuressaares. Kui Kuressaares minu poolt läbi astud, annetan sulle selle 10cm, mul jäi paigaldusest üle.
Kõhu alla ma seda pumpa ei viiks. Need kõhu alused pumbad on alatai liiga roostes
Praeguse paigalduse pumba asukoht on küll ebasobiv, kuna on lahtiselt suurema plekitahvli peal. Kinnitan pumba kusagile nurka (jäigem plekk) ja panen vahele lisakummipuksi. Sellest peaks täitsa piisama.
Originaalvoolikule võivad tekkida nagu mikropraod ja sealt hakkab lekkima (voolik oli sama pehme nagu uuena), On juhtunud.Tänud Nüüd tean, mida jälgida. Ega uue (ostetud) vooliku kohta ju ka midagi kindlat teada pole. Võin ka viie aasta pärast ette kanda, et ostetud/asendatud voolik sulas ära.
Kuidas sa ventilatsiooni lahendad?
....