Leidsin ühe vene blogija seletused fööni kasutamise kohta. Tema andis kütuse retsepti - 5liitri diisli kohta panna 100g 95 bensiini.Korvimees kirjutas: Rekkamehed on rääkinud, et kui "gero" eraldi paagiga, siis lisavad sinna 10l diisli kohta liitri bensiini. Pidi hoidma ahju seest puhtamana ja tänu sellele erroreid ei teki. Ise pole proovinud.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Föön on teise Webasto kasti nurgas. Puurisin kasti põhja kaks ava ja seina sisse ühe. Seinas olevast avast saab värsket soojendatavat õhku.Alex kirjutas: ... Huvitab eelkõige see osa, kuidas on lahendatud väljalaskegaaside ja töötamiseks vajalik õhk? Üks "kastist" ja teine lihtsalt välja? Kas gofreeritud soojatoru on otse salongi või milliseid osasi edasi kasutasid? ...
Alex kirjutas: ...Pumba olen sunnitud auto alla viima(siis saab originaalsest webasto trassist ka kütuse võtta ja kaob ära eraldi paagi vajadus) ja eraldi müraisolatsiooni ilmselt tegema,. Või oskab keegi soovitada kinnise pooriga mürasummutuse materjali? Alternatiiv on muidugi eraldi karp, vooderdatuna tavalise mürasummutusega.
Motamees kirjutas: Ega see asi es andnud mulle rahu. Tellisin diiselfööni, mis sellise auto soojendamiseks ette nähtud. Tellimise lõpufaasis küsiti veel mu käest üle, kas soovin 2kw fööni või 5kw. Plaan oli algul osta 2kw, aga siis lõin pasaks ja tellisin ikkagi 5kw. See oligi viga. 5kw kõikse nõrgemas resiimis andis tuppa 32 kraadi. Algul oli soojendatav õhk ringluses. Seepeale tegin veel ühe augu auto põhja ja nüüd on kogu soojendatav õhk õuest võetud. Nii sai miinus ühe kraadi juures rahulikult autos magada. Fööni sisetembi andur näitas 24kraadi. Soojendi töötas ikkagi kõikse aeglasemas resiimis.
Motamees kirjutas: Webasto lõpetas eile töölepingu selle pärast, et akud olid pika mässamisega liiga tühjaks saanud. Teatud voltide pealt lülitab Webasto ennast ise välja. Peale akude laadimist hakkas jälle tööle. Nüüd võib ringluspumpade vigu edasi otsida.
Alex kirjutas: ... Praegu-2 juures oli mul väljuva õhu temp 76-82 kraadi infrapuna mõõtjaga(noh, hiinlasega) ja ca 3,4hz võimsusega(mida iganes see ka neil ei tähenda)...
Alustame näiteks küsimusest kui suur peab olema voodi ja lae vaheline kõrgus. Sama küsimus tekib ju kahe voodi vahelisest kõrgusest. See küsimus tekib siis (tegelikult ei teki ennem, kui ebamugav magada), kui kasutatakse kahekordset nari. Mul oli esimesel bussil just selline mure. Mina magasin alumisel voodil ja ei teadnud sellisest probleemist midagi. Läksime sõbraga ükskord Soome...