meelis kirjutas: Mõningates foorumites on olemas lausa mingi osalemistasu, sest tegelikult ei tekki ükski server iseenesest. Alati on küsimus, kui palju raha peaks panustama. See raha maksmine võiks olla isegi vabatahtlik. Ja ma usun, et meil ei tekki olukorda, kui kõik mõtlevad, et las teised plekivad.
Plitide galerii peaks olema OMA serveris. Meelis V ütles välja ka minu tähelepaneku, et kõik tasuta keskkonnad eksisteerivad pigem muu rahastuse arvelt. Kaob reklaam, suletakse ka keskkond. Kui on viisakad haldajad, siis pakutakse alternatiivi ja antakse aega pilte ümber tõsta. Pole keeruline tegevus ja ei nõua ka pikka aega aga mina eelistaks pildid üles laadida ja rohkem nendega mitte tegeleda.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
MeelisV kirjutas: foorumi esilehe lõpus all paremas nurgas on kirjas
Kasutajaid kokku: 400 | Viimane kasutaja: mihkelm
Kasutajate nimekiri »
Lisainfo statistika kohta »
aga ei suuda ühegi nupuga jõuda selle kasutajate nimekirjani
400 pealt näitab vaid ühte kasutajat ja see olen mina ise
Mereoja kirjutas:MeelisV kirjutas: foorumi esilehe lõpus all paremas nurgas on kirjas
Kasutajaid kokku: 400 | Viimane kasutaja: mihkelm
Kasutajate nimekiri »
Lisainfo statistika kohta »
aga ei suuda ühegi nupuga jõuda selle kasutajate nimekirjani
400 pealt näitab vaid ühte kasutajat ja see olen mina ise
Kui lähed foorum ja kõige all kerid kohani kus ongi see Kasutajaid kokku: 401, siis vajutades sinna 401 peale või Kasutajate nimekiri, siis peab jooksma nimekiri koos muude andmetega Sulle kätte. Kui ei toimi, siis proovi teisi brausereid, vaatasin ka tavakasutajaga üle ja ei leidnud probleeme.
Hetkel lehel ajab sellepärast pada, et need kes kasutavad lisaks ka nutiseadmeid, siis loeb kasutajat topelt kuna nutikas reeglina kogu aeg sisse logitud. Vähemalt mina sellest asjast nii aru olen saanud
Rein kirjutas: Seda, et kas neid kasutajaid, kes on pikka aega 0 postitusega, ära ei ellimineerita? Muidu on selline lugu muudes foorumites, et uus kasutaja peab endast ikka mõne reakese kirjutama, ning need, kes seda pole teinud, on nii öelda lugeja staatuses, paraku automaatselt kustutatakse.
Marika kirjutas: Tere,
olen nõus ise ennast kustuama. Kahju, et ei ole nii aktiivne, et näiteks teha pilt ja näidata, et oleme jälle mõne uuenduse loonud matkabussile. Aga kui nii on parem, siis teen nii. Kõike ilusat teile kõigile.
ford kirjutas: Minu meelest on tegu pseudoprobleemiga. Mind isiklikult küll need inimesed ei häiri, kes on ennast registreerinud ja ei ole aasta-paar sisse loginud. Olen ka ise mitmes foorumis ennast registreerinud ja ei ole ka aastaid käinud. Kuid aeg-ajalt on tekkinud ikkagi vajadus kuskilt midagi otsida ja siis ma jälle seda võimalust kasutanud.
Meil ei ole täna kümneid tuhandeid kasutajaid, kes ummistaks andmebaasi.
Kahjuks sain aga ühe telefonikõne, kus paluti konto lõplikult kustutada ja sellega kaotasime ühe liikme.