Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Ülesse saab laadida, jah, vaid 50 kB pilte suurusega 499 x 499. Kui me mõõdud suuremaks teeme, siis jäävad pildid lihtsalt foorumi raamidest välja.Üks pilt räägib rohkem, kui sada sõna.
Kas siin foorumis ei saagi pilte üles panna. Nii läheb asi igavaks. Kusagil mujal üles pannes kaovad pildid hiljem ära. Aasta pärast loed tühja teemat.
Pildi suurus 50kb on natsa vähe. 480x640 pilte võiks ikka lasta üles panna. Teen ekstra sellepärast just sellises mõõdus. Ise väiksemaks ei oska teha. Ei maksa õpetama ka hakata. Mulle istub rohkem mutrivõti pihku, kui IT.
:blush:
Ivar_Kalev kirjutas: Järgmine küsimus on mul tekkinud seoses varasema postituse tsiteerimisega. Vajutades selleks nupule QUOTE jätab ta uue postituse ette olemasoleva postituse. Hetkel jääb see olemasolev tekst samal kujul uue teksti ette.
Kas oleks võimalik teha täiendus nii, et see olemasolev tekst oleks näiteks mingi raamiga piiratud ja teist värvi taustaga? Siis oleks olemasolev ja uus tekst paremini loetav.
Mis "Hääleta" see tsiteeritava postituse alguses tuleb?
Korvimees kirjutas:Ivar_Kalev kirjutas: Järgmine küsimus on mul tekkinud seoses varasema postituse tsiteerimisega. Vajutades selleks nupule QUOTE jätab ta uue postituse ette olemasoleva postituse. Hetkel jääb see olemasolev tekst samal kujul uue teksti ette.
Kas oleks võimalik teha täiendus nii, et see olemasolev tekst oleks näiteks mingi raamiga piiratud ja teist värvi taustaga? Siis oleks olemasolev ja uus tekst paremini loetav.
Mis "Hääleta" see tsiteeritava postituse alguses tuleb?
Käsitsi saab seda niimoodi muuta, et tsitaadi alguses kandiliste sulgude vahel olev sõna quote järgi tuleb kirjutada = ja nimi.
Näiteks quote=Ivar_Kalev (kandilised sulud ees ja taga jätsin ära, muidu poleks asi nähtav.)
No proovin ka. Äkki õnnestub. Muidu kirjuta sinna igatsugu imelikke asju.Ivar Kalev kirjutas: Ise ma seda välja ei osanud mõelda, kokkuvõttes peaks seda tegema foorumi keskkond automaatselt;)
Ivar-Kalev kirjutas: Ise ma seda välja ei osanud mõelda, kokkuvõttes peaks seda tegema foorumi keskkond automaatselt;)
No ehk nüüd. Ivar Kalev peab kuidagi olema ühendatud. Muidu kadus Kalev ära.motamees kirjutas: No proovin ka. Äkki õnnestub. Muidu kirjuta sinna igatsugu imelikke asju.