Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Tagumine põrand on hulka madalam, kui esimene kabiini põrand. Selle pärast tuleb istmed ehitada kõrge konstruktsiooni otsa. Siis peaks nägema ka esiaknast välja. Tagatoolite aluse saab ära kasutada panipaigaks.Korvimees
...Sellest ei saa pildi järgi küll hästi aru, et kas üle esiistmete saab ka ette vaadata?
Tagumine voodi hakkab käima kokku. Nagi ikka haagissuvilatel on. Keskel lauakene. Seal saab ka einestada (või teeks rootsi laua ).ford
Ma ei saa ka sellest skeemist hästi aru - et kas tagumine voodi käib kokku ka diivaniks, mis on siis ümber laua? Et mitu istekohta nagu üldse autos on?
Oma seisukohast arvan, et sõidu ajal on üsna igav istuda, kui pead vaatama vastasasuvat kraanikaussi:)
Reoveepaak nüüdseks paigas. Puhta veega läheb veel pisut aega.ford
Kus on puhta vee paak ja kuhu läheb reovesi?
eavp kirjutabMotamees pani pildi
Pilt mõni postitus allpool.
Kas tuledega üle pingutatud ei ole
Pärast veel mõnele ülevaatusonule ei meeldi. :dry:
Motamees kirjutab
No ei saa ma ka sinna ülepingutamisse midagi parata. Sedasi nõudis expert. Seljakott varjab tulede nähtavusnurka. Kui ma oleks tahtnud panna ilma lisatuledeta, siis poleks mõtet panna olnudki. Kast oleks tulnud miskine pool meetrit lai.
Tulede nähtavusnurk peab olema 80kraadi väljapoole ja 45kraadi sissepoole.
Alates reedest sõidan ringi 3,5 tonnise täismassiga sõiduautoga, milles on kolm kohta.
Peale selle on puuduseks see, et alates 2010 olen selle autoga paljudes saksa linnades elutsoonides lindprii ja trahvimisele määratud. (Seda rohelise kleepsu puudumise pärast.)