Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Selline soojustusmaterjal oli kasutusel sügaval vene ajal. Ääred olid, nagu vaht parasjagu vajus. Lõigates sai ilusad plaadid.... Plaadi üks külg on pruun jõupaber ja peal on montaazivahtu meenutav materjal. ... et vajalik paksus saavutada...
Selline soojustusmaterjal oli kasutusel sügaval vene ajal. Ääred olid, nagu vaht parasjagu vajus. Lõigates sai ilusad plaadid.
Kui paksult sul seda siis pandud on? Usun, et 5cm on küll.
Pikkus 560cm? Pooole paaha:) Kui suur see siseruum siis on? Mul on seest 4x1,90, kui pikkust juhiistme seljatagant mõõtma hakata. Ja mahub ilusti ka WC-Pesuruum ära. Palju laiust on? Kas voodit kannatab ristipidi panna?Veel kõrgusest:
Praegune bussi kõrgus on 235cm ja pikkus 560cm.
Kui tahan äkki suusaboksi/katuseraami panna, siis tuleb see kõhu alla aretada.
Mul tuleb ju kongi ka 3-4 istekohta. Need istmed peavad olema nagu autotoolid s.t. neid ei saa kasutada ühtlasi ka vooditena.
Täna ostsin bussile gaasiseadme. Nagunii tuleb kongis gaasi tarbivaid atribuute. Miks siis mitte mootorit gaasiga toita. quote]
See on küll jube ruumi raiskamine, kui istumiseks eraldi toolid. Ka uutes autoelamutes on ju voodikskäivad toolid. Või pole ta sul autoelmuna arvel, vaid buss hoopis? Muidugi aastaarv loeb ka. Mul on nii uunikum, et turvavöödest ja asjadest ei teatud autoelamutes siis midagi.
Üks on mul ka tglt. selline autotool. Raami keevitasin kahest erinevast kokku, et seljatoe allalastes moodustuks sirge voodi. Eks ta rohkem selline lapsevoodi tuli, kuid ajab hädapärast lisavoodina asja ära.
See suure ballooni pealt ka ülejäänud asjade toitmine tundub küll hea mõte. Niimoodi on ka gaas odavam, kui väikse ballooniga osta.
Samas on see autogaas vaata, et paremgi. Ühekorra lätis sai mul gaas otsa. Läksin tanklasse ja väikse kauplemise peale (ametlikult nad bollooni kohapeal täita ei tohi) lasti balloon täis ja põles vaat, et puhtamalt, kui muidu.
Korvimehe andmeid usun nüüdseks rohkem.Korvimees
Lugesin Dometicu manualist, et 12V reþiimis on voolutarve 125W (10,5A).
Kas 12V ja 220V kasutavad ühte ja sama küttekeha? See küttekeha peaks olema selline täisnurkne pulk? Küsin seepärast, et minu külmik töötab ainult gaasi pealt. Samas on koht küttekeha paigaldamiseks olemas, seega 220V võimalus võiks ju olla, et kapp kodus enne reisi külmaks lasta. Vaja ainult see küttekeha kuskilt hankida.Täna panin 12v natukeseks ajaks taha. Küttekeha on ju konstantne ja tarbib voolu ühtemoodi.
Ega seal sees mingit erilist saladust pole Keskel on see toru, kus gaasileek sees. Selle toru külge on keevitatud torujupid ,kuhu sisse käivad siis el.küttekehad.Uurisin oma külmiku tagumenti - 12v ja 220v lähevad erinevat juhet pidi kütteelemendi sisse. Mis seal sees edasi toimub, on juba plekist saladuskatte all.