Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kasutan seda Propaani "Tehnilist gaasi" juba aastaid ja olen rahul. Ise nad ütlevad selle kohta puhas propaan. Olen kasutanud ka talvel miinustega ning pole hätta jäänud. Seda gaasi muidugi igast tanklast ei saa. Ümber kraani oleval termokilel on kiri "TÖÖTA GAASIGA" (tavalisel tanklas müüdaval balloonil on kile peal kiri "KOKKA GAASIGA")tanele kirjutas: Tere, Propaan-il on ka "Tehniline gaas" nime all toode, keegi on kasutanud?
Ise nad ütlesid (helistasin tehnilistele inimestele, mitte müügimula omadele), et seda nad ei sega millegagi, nii et suht 95% propaan peaks olema, samaväärne Agasol-iga?
Kuna mul propaan.ee balloon, siis ilmselt ei hakka Agasoli vastu vahetama, vaid proovin "Tehnilise gaasi" ära.
See on uus teema minu jaoks, ja ma mõtlesin vanade kalade käest üle küsida. Tänud kiirete vastuste eest Mulle endale tundus ka kõik sama.toto kirjutas: Paistab ju sama ühendus olema mis meie balloonidel? Miks seda reduktorit peaks vahetama?
Kui külge hakkab pole midagi vaja vahetada.
Kas saan aru, et see nendepoolne täitmisteenus on gasbank balloonide kohta? Uurin kuna tahaksin osta, aga pelgan esmatäitmist, kuna pole kunagi ise teinud.Ikka kannatab aga ise täitmine on (Eestis) keelatud. Propaani tanklas Tallinnas laseb mehike teenustasu 3 € eest su balloonid täis.
Kuna teiste hobidega kulub gaasi ka, siis mõtlesin vähemalt 5kg-se osta. See tänaste mõõtmistega mahub.See peaks tava balloonile olema. Aga sul ei mahtunud gasbanki oma sisse ju, ja neid mu teada vàikseid ei olnud. V ehitasid juba miskit ümber omal?
Vahetükk külge, kraan kinni.Ostsin 5kg ballooni ära. Nüüd vaja kuidagi täitmine selgeks saada.
Ega nii tegingi täna ka. Kuigi esimene kord tankides läks rohkem sisse kui peaks 80% järgi mahtuma. See tegi natuke ärevaks, täna panin ka tundejärgi pooltäis olevasse ballooni 4 liitrit gaasi sisse, plõksuni ei julgenud lasta. Ju alateadvus blokeerib mõistust Igatahes midagi hullu seal olla ei saa.Vahetükk külge, kraan kinni.Ostsin 5kg ballooni ära. Nüüd vaja kuidagi täitmine selgeks saada.
Tankla voolik otsa, kraan lahti.
Maksad automaati. Siis vajutad tankuri küljes nuppu ja hoiad seda kogu aeg all. Pump hakkab tööle. Liitrid jooksevad. Kui lööb pumba kinni, siis keerad kraani kinni, võtad tankimispüstoli küljest ära.