Ma ei tea nendest võõrsõnadest si**agi, aga saan kirjutistega hakkama. Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikkagi saab. Privaatsõnumit pole (nüüd seegi olemas) - kah mõni asi. Inimene võiks oma tel numbri anda, kui midagi müüb.Proovisin iPhone Safarist ka, sama jama
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Huvitav, ma sain küll uue teema teha:Kes seal admin õigustega on minge Joomla - Komponendid - Kunena - Templates - Vali template - Bbcode - Editor to use - Vali SCeditor Peale seda peaks see foorum jälle normaalselt tööle hakkama. Praegu ei saa näiteks uut teemat ka teha.
Pane endale profiilis Eesti keel ja vaata kas siis saad ja kui siis saad, siis vaadake kasutajate õiguseid, miks üks saab editori kasutada eesti keeles ja miks teine ei saa. Võimalik, et mingid vanad kasutajad omavad mingit default foorumi setingut, mis ei kasuta CKEditori. CKEditoril on tegelikult eestikeele tugi olemas, nii et lisage see juurde oma keskkonnale. Tarjuse saate siit ckeditor.com/docs/ckeditor4/latest/guide/dev_plugins.htmlHuvitav, ma sain küll uue teema teha:Kes seal admin õigustega on minge Joomla - Komponendid - Kunena - Templates - Vali template - Bbcode - Editor to use - Vali SCeditor Peale seda peaks see foorum jälle normaalselt tööle hakkama. Praegu ei saa näiteks uut teemat ka teha.
matkaauto.com/kunena/2-matkaautocom/10607-uus-teema#33943
Tõmbasid eesti keelega uue paki ja pistsid kataloogi?jflash kirjutas: Nüüd on vaikimisi SCeditor - kas sai parem?
Keelefaili lisamine CKEditorile minu silmis midagi ei muutnud, samamoodi kasutaja seadetest keele muutmine minul kuhugi mõju ei avaldanud - kõik töötas nii nagu enne.
Mul igaljuhul niipalju parem , et töötab nii vasta kui tsiteerimine.jflash kirjutas: Nüüd on vaikimisi SCeditor - kas sai parem?
Keelefaili lisamine CKEditorile minu silmis midagi ei muutnud, samamoodi kasutaja seadetest keele muutmine minul kuhugi mõju ei avaldanud - kõik töötas nii nagu enne.
"Teadete teema" ? Mõtled seda 'Teadaanded' siin?punkel kirjutas: Selle Joomla teadete teema võiks ka maha võtta, neid ei ole kasutajal vaja.
Joomla - Süsteem - Üldised seaded - Süsteem - Näita süsteemi vigasid.jflash kirjutas:"Teadete teema" ? Mõtled seda 'Teadaanded' siin?punkel kirjutas: Selle Joomla teadete teema võiks ka maha võtta, neid ei ole kasutajal vaja.
Öelnud siis kohe mida silmas pidasidpunkel kirjutas:Joomla - Süsteem - Üldised seaded - Süsteem - Näita süsteemi vigasid.jflash kirjutas:"Teadete teema" ? Mõtled seda 'Teadaanded' siin?punkel kirjutas: Selle Joomla teadete teema võiks ka maha võtta, neid ei ole kasutajal vaja.
Kas teistel on ka see kirjutamise kast selline väike pilu ja suuremaks ei saa?toto kirjutas:Mul igaljuhul niipalju parem , et töötab nii vasta kui tsiteerimine.jflash kirjutas: Nüüd on vaikimisi SCeditor - kas sai parem?
Keelt pole muutnud.
Novot, teadete osas ajad mulle pada. Need teated mis sa mul palusid välja lülitada, on süsteemsed veateated (enamasti PHP errorid) ja see mida sa mulle pildil näitad on hoopis teine asi. Pildil on foorumi tarkvara teated, seda peab vaatama kas üldse annab välja lülitada.
Keerasin suuremaksboob kirjutas:Kas teistel on ka see kirjutamise kast selline väike pilu ja suuremaks ei saa?toto kirjutas:Mul igaljuhul niipalju parem , et töötab nii vasta kui tsiteerimine.jflash kirjutas: Nüüd on vaikimisi SCeditor - kas sai parem?
Keelt pole muutnud.
Kuna mina olen tavakasutaja siis mina ie tea, mis asju seal välja pritsitakse, sinul on see võimalus adminnipoolel asju vaadata ka katsetada.jflash kirjutas: Novot, teadete osas ajad mulle pada. Need teated mis sa mul palusid välja lülitada, on süsteemsed veateated (enamasti PHP errorid) ja see mida sa mulle pildil näitad on hoopis teine asi. Pildil on foorumi tarkvara teated, seda peab vaatama kas üldse annab välja lülitada.
Nüüd toimib, korras.jflash kirjutas:Overlay kattis kasti ära, võiks nüüd toimidatoto kirjutas: Mul ei tööta veel millegipärast staatuse teksti nupp, üleval paremal, vajutades, lööb ekraani halliks ja midagi teha ei saa.
Keelefailide muudatused on Kunena tõlkekeskuses tehtud, uue versiooniga saab see paika.punkel kirjutas: Kunena pool peal otsi ülesse components/com_kunena/language/en-GB/en-GB.com_kunena.ini või mis keeled sul seal olemas on ja siis tee viska teade nägemist, et jääks rida
COM_KUNENA_POST_SUCCESS_POSTED =