Minu alt toimib, aga ma üritan selgeks teha milleks see kunagi mõeldud oli, peidan ta seniks tavakasutajate eest äratoto kirjutas: Kõige ülemises reas see "LISA LINK" vist ka pole mõeldud kõigile kasutajatele, igaljuhul ei tööta.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Selle päise jubeduse ka ära saaks peita, siis oleks juba foorumi moodi või on meil lendurite foorum?jflash kirjutas:Minu alt toimib, aga ma üritan selgeks teha milleks see kunagi mõeldud oli, peidan ta seniks tavakasutajate eest äratoto kirjutas: Kõige ülemises reas see "LISA LINK" vist ka pole mõeldud kõigile kasutajatele, igaljuhul ei tööta.
toto kirjutas: Kas see pilt peab üldse foorumi lehel olema?
Piisab ju kui see on avalehel olemas.
Või võiks päis juba olla pildi peal?
Alati hakka kõigepealt kerima, kui midagi lugeda tahad.
Motamees kirjutas: Hakkas huvitama, et miks pilvedest jutt on. Mul kenasti matkaautod pilvede all ka olemas. Võtsin telefoni ja vaatasin sealt. Ka pilt olemas. Keerasin telefoni ja ennäe imet oligi ainult pilvede pilt, kui telefon "tagurpidi" käes. No näed, isegi mina, arvutikauge inimene saan nüüd õpetada itimeest - keera telefon pildi formaati, siis saab lendurite foorumist jälle matkaauto foorum.
Jah on, võiks selle viimase teema juurde viiva indexi ka korda saada, siis saab juba kasutada.jflash kirjutas: Nüüd võiks päisepilt ka pidevalt nähtaval püsida.
Kuhu sa klikid ja ootad et sind viimase teema juurde viiaks?punkel kirjutas:... võiks selle viimase teema juurde viiva indexi ka korda saada, siis saab juba kasutada.jflash kirjutas: Nüüd võiks päisepilt ka pidevalt nähtaval püsida.
punkel kirjutas: Tundub, et mingist ajast on tsiteerimine kakti läinud ja lisatakse tsitaat mitmekordselt postituse lõppu, selle peaks üle vaatama, mis kühvel on.
boob kirjutas: Mul tekkis jälle see varasem jama, kus näen lugemata teemasid, aga neid avades teemat ei näe, lihtsalt tühi leht.
Ei valda jah. Aga tsiteerimine toimib. Ja iga kruvi ning näputöö kohta foorumist ei küsi aplausi.punkel kirjutas:kaminahi kirjutas: Mis värk ...
Sa ei pea kommenteerima, kui teemat ei valda
See teema on neile kellel ei toimi, kui sinul toimib, siis on kõik hästi ja sul ei ole vajadust siin teemas kaasa rääkida.kaminahi kirjutas: Ei valda jah. Aga tsiteerimine toimib. Ja iga kruvi ning näputöö kohta foorumist ei küsi aplausi.
meelis kirjutas: Eile oli ka selline seis, et klikid teemas kohal "uus postitus" ja siis avaneb täiesti tühi leht. Mingi X koha peale vajutades siiski avanes.
Seega mure on olemas küll.