Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Imelik jah et see nupuke seal nähtav on kõigile.Mida teeb ülareas "Lisa Link" ?
See peaks olema 99% kasutajate jaoks nähtamatu.
northcentralcardinals.com/sports/womens-soccer/roster/lisa-link/1903
Ma lisan ka siia kujunduse teema väliselt, loodan et postitust ei kustutata, paar rida.Ja tundub et lisaks kujunduse jamale kustutatakse ka aktiivselt postitusi mis mõnele tegelasele ei meeldi.
Annan teada, et viimase postituse tegin nüüd mina ja sinu tänane 19:43 postitus ei ole enam viimane.Küsiks ehk nii
Miks on telefoni vaates näha kes on teema algatanud ja millal on teem algatatud ?
Aga miks pole näha kes on viimane postitaja ja millal on viimane postitus tehtud ?
Ise peaks seda viimase postituse infot olulisemaks kui esimese postituse infot.
Tahaks avalikult näha neid "meie" taha peituvaid ja ähvardavaid foorumit haldavaid tegelasi siin ennast tutvustamas.Ma lisan ka siia kujunduse teema väliselt, loodan et postitust ei kustutata, paar rida.Ja tundub et lisaks kujunduse jamale kustutatakse ka aktiivselt postitusi mis mõnele tegelasele ei meeldi.
2 minu postitust on kustutatud. Miks? Seda ma ei tea, võibolla ei peagi teadma.
Peale kustutatud postitust sain e-kirja, seal ka kirjas selline lõik "Foorumi postituse eest on meil õigus esitada Sinu vastu hagi kohtusse. Seda nimetatakse laimuks ja mainekahju tekitamiseks ilma fakte kontrollimata, kommentaare küsimata. Me ei sooviks seda teha, kuid oleme selleks valmis. Ootan Sinu poolt avalikku vabandust ja postituse ümberlükkamist. Lisaselgituste andmiseks ootan Sinu kõnet.".
Ma nüüd siis ootan et mis saab, "saatsin nad pikalt", et miks nad ise ei taha avalikult seletada ja infot jagada. Minu elus esimene kogemus see oleks et minu vastu esitatakse kohtusse hagi.
Tegelikult ei ole see üldse minu probleem ja mure, mina elan rahulikult edasi. Kes tundis end või tunnebend siiani halvasti, siis see on tema enda probleem ja mure millega ta peab tegelema.
Teema väliselt veel et oskaksin soovitada psühholoogi, kelle juures ma ise käin ja teen häid edusamme.