Mis te selle kujundusega olete teinud?
Re: Mis te selle kujundusega olete teinud?
22.03.2024 22:09Ei ole minul olnud mõistust sinna klikkida, aga kõik uued ja vanad postitused olen saanud loetud, vajadusel tsiteeritud ja vastatud.meelis kirjutas: Just. Punkel jõudis juba ilusti noolega näidata kus see uus asub.
Ok, postituse asemel saaks ka kasutada väljendit vastus.
Raivo Koppel
729
729
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- boob
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
23.03.2024 09:45Mul täpselt sama seis...Rainer kirjutas: Minul millegipärast ei avane see teema- [color=var(--klink-hover)]Soovitage lõuna Saksas (Tšehhi poolne) kohtasid kuhu minna.(2 UUS) [/color]
- toto
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
23.03.2024 10:05boob kirjutas:Mul täpselt sama seis...Rainer kirjutas: Minul millegipärast ei avane see teema- [color=var(--klink-hover)]Soovitage lõuna Saksas (Tšehhi poolne) kohtasid kuhu minna.(2 UUS) [/color]
Proovi märkida ülevalt nurgast kõik loetuks, ja siis hakkas mul jälle avanema.
- boob
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
23.03.2024 20:25Proovisin, aitas täpselt järgmise uue postituseni.toto kirjutas:boob kirjutas:Mul täpselt sama seis...Rainer kirjutas: Minul millegipärast ei avane see teema- [color=var(--klink-hover)]Soovitage lõuna Saksas (Tšehhi poolne) kohtasid kuhu minna.(2 UUS) [/color]
Proovi märkida ülevalt nurgast kõik loetuks, ja siis hakkas mul jälle avanema.
- jflash
-
- Pole saidil
- Administraator
-
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- jflash
-
- Pole saidil
- Administraator
-
25.03.2024 15:07Vabanda, aga tegemist ei ole veaga/probleemiga vaid kasutajaliidese osaga. See on teadete ala ja selle peitmisel ei näe ka neid teateid mis näiteks probleemide korral oleksid hädavajalikud.
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
25.03.2024 22:22Jah, tegemist ei ole veaga, kuid absoluutselt ebavajaliku infoga, seda enam et kahes keeles. Ma sulle ju eelmine kord viitasin mida teha tuleb. Kui muudad ainult seda, siis ülejäänud teated tulevad ikka nähtavale. Ja probleemide lahendamiseks on debug olemas, mis ei puutu praegu siia teemasse. Igasugu veebilehtede steriilsus on hea tava ja jätab professionaalsema mulje.jflash kirjutas: Vabanda, aga tegemist ei ole veaga/probleemiga vaid kasutajaliidese osaga. See on teadete ala ja selle peitmisel ei näe ka neid teateid mis näiteks probleemide korral oleksid hädavajalikud.
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Priit Peljo
- punkel
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
03.09.2024 22:23 - 03.09.2024 22:24punkel kirjutas: Mingi jama on tsiteerimisega,
siis pannakse asi topelt
Mina niiandekas ei ole, et aina vigasid leiaks
Raivo Koppel
729
729
Viimati muutis: 03.09.2024 22:24 kaminahi.
Moderaatorid: Ivar Kalev