Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
No näed sa. Isegi Elnagh läks kaubaks kevadel. Sõber võib selle üle ainult rõõmu tunda, et ise selle omanikuks kogemata ei saanud.Priit Peljo kirjutas: "Head" asjad lähevad kohe müügiks.
Sõber mul otsib matkakat, leidis Soomest.
25.05 kuulutus lisatud.
25.05 õhtul saatis sõber lingi, mis arvad?
26.05 hommikul kui sõbraga koos vaatasime, müüdud
m.nettikaravaani.com/elnagh/columbia-102/1542891
Natuke teemasse se näide, et müüjale parim aeg hetkel müüa ja ostjale kehvem aeg et osta.
Pikk kirjutas: Ei usu, et väga laialdase valiku nende tingimustega leiab. Alates 2000 a haagiseid selle hinnaklassi juures just väga palju müügis ei ole. Ainukesed on inglased,
Pikk kirjutas: Reeglina ongi inglaste kvaliteet kehvem, kui mandri euroopa haagistel. Mul endal ka 1996 aasta haagis, ei ütleks et midagi viga on. Oma eesmärgi täidab ära ilusasti.
Kui tahetakse uuemat haagist, kui 2000 aasta, siis peab olema valmis ka maksma rohkem kui 5000 eur. Paraku need hinnad sellised on. Mina ostsin oma haagise 4 aastat tagasi, praegu sama aastaarvu haagist enam sellise hinnaga ei saa kui siis. Ma võiks oma haagise ostuhinnale julgelt 1000-1500 eur otsa panna ja laheks kaubaks kindlasti. Selline on praegune seis hindadega. Kui haagis on korralik, siis polegi see aastaarv nii tähtis. Pole vahet kas 1995 v 2001, ainuke vahe on hinnavahe.
muhkam kirjutas: Läti ja Leedu nr-ga haagis loll kindel osta. Inglise nr-ga juba kahtlane, aga las müüa teeb transiit nr. siis dok. kõik korras.
zorro25 kirjutas:muhkam kirjutas: Läti ja Leedu nr-ga haagis loll kindel osta. Inglise nr-ga juba kahtlane, aga las müüa teeb transiit nr. siis dok. kõik korras.
Kas haagise ostuga ei ole sama, mis auto ostuga, et paberid ja ark ja transiit nr ja siis Eestisse arvele..et miks kahtlane?
Pikk kirjutas: Ei ole nii suur spetsialist aga inglastel tekkib palju rohkem probleeme leketega. Koostekvaliteet on kehvem ja kui palju sõita siis suure tõenäosusega hakkavad lekkima kusagilt. Ma käisin päris palju inglasi läbi, kui omale haagist otsisin ja enamusel oli leke kusagil v põhi mäda. Väga tähelepanelikult peab ostu ajal selliseid asju vaatama. Üks vend müüs siis täitsa korralikku haagist oma jutu järgi, sõitsin ekstra Tartusse vaatama. Kohapeal selgus, et suurt midagi polegi viga, peale selle et esisein oli nii mäda, et tahtis kerest emalduda Millegi pärast on see nii, et neil esineb niiskusega probleeme.