Kere ühenduskohad lihtsalt annavad järgi, vesi pääseb sisse ja ongi tehtud.zorro25 kirjutas:Pikk kirjutas: Ei ole nii suur spetsialist aga inglastel tekkib palju rohkem probleeme leketega. Koostekvaliteet on kehvem ja kui palju sõita siis suure tõenäosusega hakkavad lekkima kusagilt. Ma käisin päris palju inglasi läbi, kui omale haagist otsisin ja enamusel oli leke kusagil v põhi mäda. Väga tähelepanelikult peab ostu ajal selliseid asju vaatama. Üks vend müüs siis täitsa korralikku haagist oma jutu järgi, sõitsin ekstra Tartusse vaatama. Kohapeal selgus, et suurt midagi polegi viga, peale selle et esisein oli nii mäda, et tahtis kerest emalduda Millegi pärast on see nii, et neil esineb niiskusega probleeme.
Huvitav, kas neil mingid kanalid jäävad kinni, kui üldse karavanil on? Tarus üks tegelane müüb ja olen käinud seal vaatamas, platsil..esapilgul olid ok, tean, et tema toob ka UK.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
WoWa kirjutas: Et nõu anda, peaks teadma esmalt, milleks Sul haagist vaja on (kas rohkem sõitu ja vähem puhkust või rohkem puhkust ja vähem sõitu (suurem-mugavam, kuid kehvem sõita või vastupidi), ning kas soovid ainult kämpingus lebotada või tahad metsa-loodusesse minna (autonoomne elekter, solar+aku j.m.). Samas ka kellega koos reisida, naisega, pere-lastega või sõprusseltkonnaga (sõltub voodite, naride olekust). Lisaks kõigele pole ka ebaoluline lisade olemasolu, mis annab palju mugavust juurde, kuid ka hind võib palju tõusta (moover, esitelk, solar, rattahoidjad, kliima jne). Samas oluline ostu juures on see, kas oled ise ka tegija ja käed küljes, koht ja tööriistad olemas.
Mis toomisse puutub, siis mina olen tulnud alati kohalike ostumaa numbrimärkidega, lisaks TÜV, kindlustus ja ostumüügi paber. Tagasitee saad kasutada ka juba väikse puhkusena.
Inglaste kohta ei oska kommenteerida muud kui minu valik nad ei ole, ei meeldi juba sisemine kujundus. Olen ka mõelnud, et milleks vaja reisil 4 auguga gaasipliiti koos praeahjuga? Ega ma metsa kokkama ei lähe
WoWa kirjutas: Tabbert, hea valik! Samas miks mitte LMC, Hobby, Fent....ka ok!
Muuseas, poolast saaks Tabbert`2012, hinnaga 4300€....üks nurk nats kopitsemist vajav:)
www.otomoto.pl/oferta/tabbert-davinci-kemping-ID6D7mmu.html#c458ebfcd8
WoWa kirjutas: Piirid ka kinni nagunii.
kaminahi kirjutas:WoWa kirjutas: Piirid ka kinni nagunii.
Ega need nii kinni ka ei ole Käisin tõin hiljuti Rootsist kaatri.
Samas, tuleb käia läbi ka koduvallad.
www.auto24.ee/used/3169613
zorro25 kirjutas:kaminahi kirjutas:WoWa kirjutas: Piirid ka kinni nagunii.
Ega need nii kinni ka ei ole Käisin tõin hiljuti Rootsist kaatri.
Samas, tuleb käia läbi ka koduvallad.
www.auto24.ee/used/3169613
Tundub täitsa korralik isend, ainult värvi valik selline nagu ära pleekinud. Huvitav, kui palju see loeb sõimist, et esiosa ei ole terav vaid suht püst asend? Et kas tuuletakistus suurem või midagi sellist? On kogemusi?
zorro25 kirjutas: Minu poolt teema lukku, leidsin isendi tänu Kaupole Tartust, üksjagu peavalu selle "õige" leidmine, Nüüd siis enne arvele võttu väike ettevalmistus ja siis loodan mõnusaid reisi elamusi saada!!
Head puhkust ja toredaid puhkepaikku! Mis aasta ja palju lõpphind tuli, kui saladus pole?