Haagissuvila otsingul
- Pikk
-
- Pole saidil
- Vana tegija
-
Re: Haagissuvila otsingul
28.05.2020 14:53Kere ühenduskohad lihtsalt annavad järgi, vesi pääseb sisse ja ongi tehtud.zorro25 kirjutas:Pikk kirjutas: Ei ole nii suur spetsialist aga inglastel tekkib palju rohkem probleeme leketega. Koostekvaliteet on kehvem ja kui palju sõita siis suure tõenäosusega hakkavad lekkima kusagilt. Ma käisin päris palju inglasi läbi, kui omale haagist otsisin ja enamusel oli leke kusagil v põhi mäda. Väga tähelepanelikult peab ostu ajal selliseid asju vaatama. Üks vend müüs siis täitsa korralikku haagist oma jutu järgi, sõitsin ekstra Tartusse vaatama. Kohapeal selgus, et suurt midagi polegi viga, peale selle et esisein oli nii mäda, et tahtis kerest emalduda![]()
Millegi pärast on see nii, et neil esineb niiskusega probleeme.
Huvitav, kas neil mingid kanalid jäävad kinni, kui üldse karavanil on? Tarus üks tegelane müüb ja olen käinud seal vaatamas, platsil..esapilgul olid ok, tean, et tema toob ka UK.
Klubi Eesti Karavan liige nr 742
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- WoWa
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
28.05.2020 16:00Mis toomisse puutub, siis mina olen tulnud alati kohalike ostumaa numbrimärkidega, lisaks TÜV, kindlustus ja ostumüügi paber. Tagasitee saad kasutada ka juba väikse puhkusena.
Inglaste kohta ei oska kommenteerida muud kui minu valik nad ei ole, ei meeldi juba sisemine kujundus. Olen ka mõelnud, et milleks vaja reisil 4 auguga gaasipliiti koos praeahjuga? Ega ma metsa kokkama ei lähe
- zorro25
-
Teema autor
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
28.05.2020 16:26WoWa kirjutas: Et nõu anda, peaks teadma esmalt, milleks Sul haagist vaja on (kas rohkem sõitu ja vähem puhkust või rohkem puhkust ja vähem sõitu (suurem-mugavam, kuid kehvem sõita või vastupidi), ning kas soovid ainult kämpingus lebotada või tahad metsa-loodusesse minna (autonoomne elekter, solar+aku j.m.). Samas ka kellega koos reisida, naisega, pere-lastega või sõprusseltkonnaga (sõltub voodite, naride olekust). Lisaks kõigele pole ka ebaoluline lisade olemasolu, mis annab palju mugavust juurde, kuid ka hind võib palju tõusta (moover, esitelk, solar, rattahoidjad, kliima jne). Samas oluline ostu juures on see, kas oled ise ka tegija ja käed küljes, koht ja tööriistad olemas.
Mis toomisse puutub, siis mina olen tulnud alati kohalike ostumaa numbrimärkidega, lisaks TÜV, kindlustus ja ostumüügi paber. Tagasitee saad kasutada ka juba väikse puhkusena.
Inglaste kohta ei oska kommenteerida muud kui minu valik nad ei ole, ei meeldi juba sisemine kujundus. Olen ka mõelnud, et milleks vaja reisil 4 auguga gaasipliiti koos praeahjuga? Ega ma metsa kokkama ei lähe
See 4 auguga pliit pani mind samuti mõtlema, kui esimest korda haagisesse astusin..
Hollar
VILJANDI
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
28.05.2020 19:08 - 28.05.2020 19:12Selgi kevadel vaatasin vesis suu ja silmaga ühte, mis oli nii ilus ja nii ilusa hinnaga. (3900)
suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?categories=Caravan&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23700&minFirstRegistrationDate=1997&scopeId=MH&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING
suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=284614824&categories=Caravan&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23700&minFirstRegistrationDate=1997&pageNumber=1&scopeId=MH&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=082bc8d1-cdfc-8a3f-abd3-6d6ceb5b68a2
729
- WoWa
-
- Pole saidil
-
28.05.2020 20:09Muuseas, poolast saaks Tabbert`2012, hinnaga 4300€....üks nurk nats kopitsemist vajav:)
www.otomoto.pl/oferta/tabbert-davinci-kemping-ID6D7mmu.html#c458ebfcd8
- eavp
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
28.05.2020 23:35WoWa kirjutas: Tabbert, hea valik! Samas miks mitte LMC, Hobby, Fent....ka ok!
Muuseas, poolast saaks Tabbert`2012, hinnaga 4300€....üks nurk nats kopitsemist vajav:)
www.otomoto.pl/oferta/tabbert-davinci-kemping-ID6D7mmu.html#c458ebfcd8
See on mingi libakuulutus. Katusekonditsioneer, markiis, 2012 aasta ja ainult 4300.-
Sakslased veaksid selle kohe tagasi, kui see reaalselt müügis oleks.
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
28.05.2020 23:51www.otomoto.pl/oferta/tabbert-42001-piekny-tabert-z-przedsionkiem-gotowy-do-drogi-ID6D30Og.html
729
- WoWa
-
- Pole saidil
-
28.05.2020 23:56Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
29.05.2020 00:11 - 29.05.2020 01:15WoWa kirjutas: Piirid ka kinni nagunii.
Ega need nii kinni ka ei ole
Samas, tuleb käia läbi ka koduvallad.
www.auto24.ee/used/3169613
729
- zorro25
-
Teema autor
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
29.05.2020 10:22kaminahi kirjutas:WoWa kirjutas: Piirid ka kinni nagunii.
Ega need nii kinni ka ei oleKäisin tõin hiljuti Rootsist kaatri.
Tundub täitsa korralik isend, ainult värvi valik selline nagu ära pleekinud. Huvitav, kui palju see loeb sõimist, et esiosa ei ole terav vaid suht püst asend? Et kas tuuletakistus suurem või midagi sellist? On kogemusi?
Hollar
VILJANDI
- Telgivai
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- WoWa
-
- Pole saidil
-
29.05.2020 11:15zorro25 kirjutas:kaminahi kirjutas:WoWa kirjutas: Piirid ka kinni nagunii.
Ega need nii kinni ka ei oleKäisin tõin hiljuti Rootsist kaatri.
Tundub täitsa korralik isend, ainult värvi valik selline nagu ära pleekinud. Huvitav, kui palju see loeb sõimist, et esiosa ei ole terav vaid suht püst asend? Et kas tuuletakistus suurem või midagi sellist? On kogemusi?
Tabbertile mingi aastani 2003-2004, omane originaalvärv, maitseasi, kellele ema, kellele vanaema
Ega see sein nii püsti pole midagi, ära sellele nii väga tähelepanu pööra. eks vedurist oleneb see kõige rohkem, sõidetakse ka päris kandiliste, nurgeliste haagistega ja ringrajale Sa haagisega ei lähe
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
29.05.2020 23:06 - 29.05.2020 23:37Tabbert firma võimekus on jätkunud ka tänapäevas.
suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=291813711&categories=Caravan&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23700&minFirstRegistrationDate=2000&pageNumber=47&scopeId=MH&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&fnai=next&searchId=50097c16-9c6c-a9aa-2b95-df2d8a711c2b
729
- zorro25
-
Teema autor
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
04.06.2020 12:35www.caravan2009.co.uk/listings/swift-cardinal-chrisma-550-se/
Hollar
VILJANDI
- olari
-
- Pole saidil
- Vana tegija
-
- Priit Käos
-
- Pole saidil
- Vana tegija
-
04.06.2020 14:59Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- WoWa
-
- Pole saidil
-
04.06.2020 16:59Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- WoWa
-
- Pole saidil
-
04.06.2020 17:18 - 04.06.2020 22:32saadan sõnumiga tema viimase kirja, saad võrrelda.
- meelis
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
04.06.2020 17:47Pidi vägagi OK olema. Maksin enamuse rahast ette ära.
Hiljem selgus, et väikelinna müügiplatsil oli 2 identset bussi müügil.
Ette näidati korralikum ja mina sain hoopis selle rääbakama.
Selgus see hoopis järgmisel päeval sakslasel külas olles, kui ta kukalt kratsis ja algul aru ei saanud, kuidas mõned defektid talle võõrad näisid.
Siit moraal, et isegi eelnevalt asja kontrollides võid tünga saada.
Mina ei kannaks kohe kindlasti mingit raha kuhugi ette.
Katsu sa siis hiljem vaielda. Kui üldse on koht, kuhu vaidlema minna.
Seisad alajaama trafoputka ees ja aru ei saa, miks seal müügiplatsi pole.
Kui tahad väga ise sealt haagist tuua, siis tee endale nimekiri müüdavatest haagistest ja koosta nimekiri.
Siis sõidad kohale ja vaatad nad üle. Ühtlasi saad ka reisi Inglismaale tehtud.
Kui midagi mõistlikku ei leia, tuled tühjalt tagasi. Aga oled vähemalt selle raha eest reisi saanud.
Saksas näiteks on levinud nipp see, et kui hakkad vaidlema ja kauplema, siis öeldakse, et nad ei sunni ostma, kui ei sobi.
Nad arvestavad sellega, et oled juba nii kaugele tulnud ja sa ei taha ju niisama tagasi sõita.
Aga siis tulebki demonstratiivselt oma paberipatakast järgmine koht ette võtta ja õlgu kehitada.
Kui on taiplik müüja, siis ehk muutub paindlikumaks.
- Priit Peljo
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- meelis
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
05.06.2020 00:34Vanasti oli väga hea indikaator see, et auto oli ainult expordiks. Lausa esimene ohumärk.
Saksa tarbijakaitse ei lase oma kodanikule varjatud puudustega autot müüa. Selle saab teatud tingimustel tagastada.
Välismaalasel on hiljem raske õigust nõuda.
Teine ohumärk oli e kirjade välistamine. Täna see enam nii määrav pole.
Kirja puhul on kõik must-valge ja keerutada on raske. Muidu ikka aetakse süü keelebarjääri kaela.
Lisaks on kõik autod ja haagised pildil natuke ilusamad kui tegelikkuses.
- Moover
-
- Pole saidil
-
05.06.2020 09:21Aga alati võib ka teisiti minna.
1015
- zorro25
-
Teema autor
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
07.06.2020 22:13Hollar
VILJANDI
- Priit Peljo
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- WoWa
-
- Pole saidil
-
08.06.2020 11:27 - 08.06.2020 11:29zorro25 kirjutas: Minu poolt teema lukku, leidsin isendi tänu Kaupole Tartust, üksjagu peavalu selle "õige" leidmine, Nüüd siis enne arvele võttu väike ettevalmistus ja siis loodan mõnusaid reisi elamusi saada!!
Head puhkust ja toredaid puhkepaikku! Mis aasta ja palju lõpphind tuli, kui saladus pole?