ifffff kirjutas:Miks sa arvad, et see odomeetri näit matkaautode juures on vähem selline muinasjutuline väärtus kui sõiduautodel? Ikka tehniline seisukord on see mida tuleb vaadata, mitte numbrit auto armatuurlauas.kaminahi kirjutas: Esimese kriteeriumina soovitan kasutatu puhul läbisõitu kuni 100000, parem veel kui kuni 50000.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
PriitK kirjutas: Olin masinaga väga rahul, puudus vaid konditsioneer, normaalne kaheinimese voodi, garaaž oli väike ja ma pole suurem asi alkooveni fänn .
PriitK kirjutas: Eneselegi üllatusena läks aega kuulutusest tehinguni 22h
eavp kirjutas:Autocamper OÜ kirjutas: Tere!
Vastus UrmasV poolt väljapakutud autoelamule www.practicalmotorhome.com/reviews/motorhome/49805-chausson-welcome-711-travel-line .
Ärge võtke allpoolkirjutatut laimukampaaniana mingi autoelamu mudeli vastu, kuid arvan, et enamus teist ei ole seda autoelamut oma silmaga elusast peast näinud. Mina olen, ja ka seestpoolt kõik selle autoelamu nurgad ja nurgatagused läbi käinud. Esmapilgul kui neid teise istmerea reguleeritavaid istmeid nägin, oli tõesti WOW!! Sisenemine autoelamusse oli muidugi lihtne, ruumi tundus palju olevat, kuid edasi reaalne olukord nii lõbus enam ei olnudki. Teise rea istmed olid suhteliselt kõrgel, nii et lühemal inimesel ei tahtnud jalad hästi maha ulatuda ja pikalt istuda jalad rippuvas asendis ei ole just kõige mõnusam. Välja vaadata sai ainult küljepeal olevast väikesest suhteliselt piiratud vaateväljaga aknast, küljeuste aknad jäid kaugele ette ja seetõttu ka sealt eriti midagi välja ei näinud... tekkis natuke selline kokkusurutud tunne, välja hästi ei näe, nagu lennukis.
Kui nüüd asendiplaani vaadata, siis esimese ja teise istmerea 4 istet kokku võtavad ära 2/5 autoelamu pinnast. Ja selle alal ei ole ühtegi kappi/panipaika kuhu käepäraselt asju saaks panna, sest lae all on allalastav voodi ja mõlemas küljes kõrge uks. Ja kui nüüd üldse panipaikadest rääkida, siis neid on sellel mudelil äärmiselt vähe, kaks ülemist kappi, alumine kapp ja sahtel köögiosas, kaks meetrist püstist kappi ja kaks ülemist kappi autoelamu tagaosas ning mõni väike panipaik tagumise istmegrupi all. Et tagaosa kappidest asju kätte saada, tuleb ronida iga kord üle tagumise istmegrupi. Suure osa võimalikust kapiruumist võtab ära tagumine "panoraamaken" ja selle väga lai aknalaud (mille "plussiks" on, et saad maitsetaimed pottidega päikese kätte kasvama panna).
Eraldi teema on magamine. Tagumisest istmegrupist magamiskohti teha ei saa fikseeritud jalaga ümmarguse laua tõttu. Taga magamiseks tuleb iga kord voodi lae alt alla lasta. Samas tuleb laud iga kord tühjaks teha, sest voodi tuleb lasta lauani välja, muidu ei tule tagumiste nurgakappide uksed lahti.
Selleks, et teise istmerea kohal olevat voodit alla lasta, tuleb iga kord teise istmerea istmete seljatoed ettepoole kaldu panna. Jas siis...autoelamust välja saamiseks tuleb põhimõtteliselt kogu voodi laiuse osas voodi alt kummargil või neljakäpukil läbi ronida ja uskuge, kummargil või käpuli 45 cm laiusest uksest välja saamine, kui veel istme seljatugi poolviltu ees on, ei ole just kõige lihtsam tegevus.
Minu isiklik kokkuvõte- kui tahad naiselt kiiret lahutust, osta see matkakas
Selle teema algatajale meeldis kompaktne kuni 6 m pikk VAN tüüpi matkaauto, see konkreetne mudel küll seda ei ole, pikkus 7,46 m ja kõrgus 2,92m.
Ilusat päeva kõigile!
Autocamper OÜ
Urmas Eljas
5100717
Mulle tundub see küll laimuna . Isiklik arvamus, mis teha.
Kui sama juttu voodi alt läbi ronimise ebamugavusest kirjutaks suvaline foorumi kasutaja, ma seda isegi laimuks ei peaks.
Kui seda teeb aga inimene, kes tegeleb müügi ja rendiga, siis on see lihtsalt konkurendi maha tegemine või oma upitamine.
Nüüd ka selgitus. Olen veendunud, et on veel väga palju mudeleid, millel tuleb alla lastud esimese voodi korral ukseni saamiseks selle alt läbi ronida.
Kuid siin maha tehtul on lausa 2 ust. Seega edukaks lõpetamiseks 2x rohkem võimalust.
Vaatasin ka mina, et ismed kahtlaselt kõrged. Ilmselt või sellel põhjusel, et esiaknastki välja vaadata. Jah, aknaid normaalseid külgedel ei ole.
Aga tuletagem nüüd meelde, et L-pingil istudes, ei saa keskel istuja ka akent nautida. Siin vähemalt on mõlemad istmed eraldi seinte ääres.
Ilmselt on jalatoe probleem ka kergelt lahendatav, lisades mingi eraldi toe. Kas või U kujuline toru.
Tulles nüüd tagumise voodi juurde.
No miks peab saama voodi teha lisaks veel istumisgrupist? Kas see tõesti võrdub mõne jaoks normaalse magamisasemega ja kaalub ülesse 2 kohalise voodi madratsi?
Pealegi on mugav , kui saab voodi eest ära lasta ja ei pea hakkama mingeid patju istumiseks ümber tõstma. Kes tahab lego, ostab sinna lahti käiva diivani.
Panipaiku on vähe. Olen täitsa kindel, et on. Alati on vähe. Samuti veetakse tihti kaasa asju, mis on igaks juhuks. Tuleb läheneda, kui lennureisija. Kuni 20 kg inimese kohta + käsipagas. Ehk siis 100 kg kokku. Ei mahu ära kappidesse? Võta kohver appi.
Et voodi alt läbi pugemine on ebamugav, saan kinnitada ainult enda eelmise suve kogemusest.
Autost siin palju pilte, ka voodi on näha.
motorhome.ee/karavan/6-mclouis-mc-4-73g-diamond-2018-a-150hj-4-kohta/
eavp kirjutas: Nüüd ka selgitus. Olen veendunud, et on veel väga palju mudeleid, millel tuleb alla lastud esimese voodi korral ukseni saamiseks selle alt läbi ronida. Kuid siin maha tehtul on lausa 2 ust. Seega edukaks lõpetamiseks 2x rohkem võimalust.