Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Suurem oleks loomulikult mugavam jne. Aga mulle meeldib mõte kompaktsusest ja et mahun igale poole ära.Janari kirjutas: Telgist "tuppa" on tore küll, kuid matkaka ostul arvesta ka tuleviku perspektiivi. Kas 2-3 aasta pärast ikka väiksesse VAN tüüpi masinasse mugavalt enam mahute?
Kajunen kirjutas:Janari kirjutas:
Suurem oleks loomulikult mugavam jne. Aga mulle meeldib mõte kompaktsusest ja et mahun igale poole ära.
Ja ma ei saa aru, miks need kaks tagumist istet ei võiks olla mugavad, reguleeritavate selja- ja käetugedega isendit. Ise ei kujutaks küll pikka otsa L asendis istumas.
Siin need käärid ongi, et kompaktsus ja mugavus ei mahu korraga igasse camperisse ära. Mugav tool võtab tunduvalt rohkem ruumi ja seda ei saa seada mugavaks magamisasemeks, kui üldse. Lastega perele jääb kiiresti kitsukeseks.
6m täisintegreeritud on muidugi toredad.Näiteks nagu Adria Twin Family. Põhimõtteliselt kuni 6m pikk van, kus tagaosas risti kahekordne lai nari
nootsii kirjutas:6m täisintegreeritud on muidugi toredad.Näiteks nagu Adria Twin Family. Põhimõtteliselt kuni 6m pikk van, kus tagaosas risti kahekordne lai nari
Roberta neljakohaline
Moover kirjutas: Oleme reisinud palju kolme väikse lapsega (hetkel 3-e, 5-e ja 7 aastased) ja kasutame laua taga alati turvatoole. Viiandal istekohal, kus selg sõidusuunas ja 2-e punkti turvavöö, lubame ka kõrgendusega istuda. Meie toolid mahuvad ilusti lauataha ja lastel nendel väga mugav lauataga ka joonistada ja muid mänge mängida. Mugavamaks magamiseks olema ka patja istme seljatoe ja tooli taga kasutanud, siis võimalik turvatooli ka pisut kaldu lasta.
Parimat,
Marvin
Kajunen kirjutas: Tänud vastuste eest.
6m täisintegreeritud on tõenäoliselt neljale parim variant. Aga teine rida istmeid on seal ju täpselt samasugused L-kujulised. Ma praegu vaatasin mistahes mõõdus ja hinnaklassis matkakaid, üheski ei paistnud normaalseid istmeid teise reas.
Ma küsin siis nii. Paku välja sinuarust parim/mõistlikum/optimaalsem matkakas, kus ka teises reas saab täiskasvanu reisi nautida. Ainuke tingimus on 4 magamiskohta.
Kajunen kirjutas: Tänud vastuste eest.
6m täisintegreeritud on tõenäoliselt neljale parim variant. Aga teine rida istmeid on seal ju täpselt samasugused L-kujulised. Ma praegu vaatasin mistahes mõõdus ja hinnaklassis matkakaid, üheski ei paistnud normaalseid istmeid teise reas.
Ma küsin siis nii. Paku välja sinuarust parim/mõistlikum/optimaalsem matkakas, kus ka teises reas saab täiskasvanu reisi nautida. Ainuke tingimus on 4 magamiskohta.
kaminahi kirjutas: Matkakas peab olema mingisugunegi liikumisruum, mille suurus sõltub eelkõige reisiseltskonnast, panipaigad, riidekapp riidepuudega, köögiruum, tualetruum ja see kõik on vajalikum mugavus kui automaatkast.
kaminahi kirjutas:
6 meetrit, neli kohta, jõuline mootor automaatkastiga. suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=272075415&categories=Integrated&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=DIESEL&isSearchRequest=true&maxVehicleLength=6000&minFirstRegistrationDate=2003&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&pageNumber=1&scopeId=MH&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&searchId=c6ac27dd-bf51-a11a-5c74-4c274dfc461d