Haagisega sabasMotamees kirjutas:Aga toidud ja muu matkavarustus?Priit Peljo kirjutas: ...Kandevõime järgi saab jah 8 inimest sõita (arvestatakse et 1 inimene 75kg). ...
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
chjan kirjutas: Eks peab jälgima mis on dokumentides. Kuid näide, et eestis registris oleval juba 9kohta on ka täitsa tuua : www.auto24.ee/used/3100839
ifffff kirjutas: Kui sinna 9 nägu tuppa panna ja lubatud 1500 konksu, jäävad vist isegi haanja mäed vallutamata.
Ja veel rohkem on neid põikpäiste ja pahatahtlike ametnike tõttu jäänud saamata registrisse. Googelda, nett on täis imelugusi meie maanteeametist.chjan kirjutas: Seda muidugi. Eestis müüdav oligi rohkem näiteks toodud, et on saadud registrisse küll
kaiz kirjutas: ... Kuna regamine jäi pooleli Hollandi vastukaja puudumise tõttu, siis õppisin ennast targemaks, et tühimassis on ikka juht sees ja 4 peaks ikka saama.
Järgmine kord oli õpipoisile lisaks vanem mees, kes küll algul torises, aga oli nõus, et tühimassis on juht sees ja sain ikka 4 kohta.
Ehk tihti sõltub ka registreerija tujust ja teadmistest. Muidugi muutuvad reeglid ka iga päevaga karmimaks.
...
chjan kirjutas: Ei ütleks, et sõidukaga on ebamugav sõita eks palju oleneb mis margiga sõita. Olen e klassi mersuga käinud Kreekas ja Albaanias, x5ega Poolas jne. Järgi midagi pookida küll ei taha, ma lihtsalt ei ole käru inimene. Lisaks puudub mul BE katt. Võin sõita ainult B ja C katiga . Pigem on selle matkaauto mõte ju selles, et saad ööbida seal kus tahad mitte booking.comis istuda ja valida kohti.Lisaks, et seltskonnal oleks koos lõbus mitte, et igal perel oma sõiduk.Talvel ma nagunii ei jõua kuskil ringi sõita. Aga no vaadates kommentaare siis pigem soovitatakse osta kohe esindusest uus ja naudi
No selleks, et kasutada autot aastas ala max 3-4 kuud ja maksta iga kuu 300 +euri liisingut no ma ei tea kas on pointi osta kallist mudelit? 10+k euri phuul ma ostaks endale siis juba miski mercedes V või multivani ja ööbiks hotellis ning säästaks ikkagi rohkem kui aasta liising.
chjan kirjutas: Ei ütleks, et sõidukaga on ebamugav sõita eks palju oleneb mis margiga sõita. Olen e klassi mersuga käinud Kreekas ja Albaanias, x5ega Poolas jne. Järgi midagi pookida küll ei taha, ma lihtsalt ei ole käru inimene. Lisaks puudub mul BE katt. Võin sõita ainult B ja C katiga . Pigem on selle matkaauto mõte ju selles, et saad ööbida seal kus tahad mitte booking.comis istuda ja valida kohti.Lisaks, et seltskonnal oleks koos lõbus mitte, et igal perel oma sõiduk.Talvel ma nagunii ei jõua kuskil ringi sõita. Aga no vaadates kommentaare siis pigem soovitatakse osta kohe esindusest uus ja naudi
No selleks, et kasutada autot aastas ala max 3-4 kuud ja maksta iga kuu 300 +euri liisingut no ma ei tea kas on pointi osta kallist mudelit? 10+k euri phuul ma ostaks endale siis juba miski mercedes V või multivani ja ööbiks hotellis ning säästaks ikkagi rohkem kui aasta liising.
chjan kirjutas: Aga no vaadates kommentaare siis pigem soovitatakse osta kohe esindusest uus ja naudi
.