Tere
Ca kuu aega tagasi sai kaatriga sõitmas käidud ja mõeldud miks mitte ise kaater soetada ning sellega ringi kimada. Siis sai uuritud ning selgus tõsiasi, et üksi on igav ja on väga raske pannna kokku sobima aega mis sobiks mulle, sõpradele ning oleks ilusat ilma ka veel. Siit keris edasi mõte, et miks mitte osta ratastel suvila - karavan või buss. Nende puhul pole ilmal väga suurt tähtsust ja saab ikka ringi seigelda. Hakkasin kuulutusi lappama ja aina kiiremini sai selgeks, et vist ostangi endale midagi. Algul otsisin hinnaklassis kuni 4500 ja ei leidnud midagi sobivat. Mingil hetkel välistasin enda jaoks haagised kuna ringi sõites tundub parem kui ei pea kitsasse autosse ümber kolima. Lõpuks ei jäänud muud üle kui tõstsin summat mida olen nõus matkabussi peale kulutama ja 2 nädal tagasi sai Leedust toodud selline isend:
Tegemist siis FIATi põhjal ehitatud suvilaga ja aastast 1991. Vanuselt päris vana aga tundus piltidelt enam vähem. Läbisõiduks väideti 94 000 km.
Bussi jõudsin Leetu vaatama öösel kella 22 paiku ja olles pikast sõidust väsinud ei suutnud väga kontrollile keskenduda ka. Emotsioon uuest suvilast siiski mõjutas ja ära ma ta ostsingi. Erinevalt juttudest mida räägitakse Leedust auto ostmise kohta võib vist hetkel öelda, et mul läks vist õnneks.
Peale 5 tundi ARK-s passimist sain auto Eesti registrisse ka 7 kohalisena aga tühistati Leedus kaheks aastaks tehtud ülevaatus. Kuna järgnevaks päevaks oli kavas juba reis Saaremaale siis läksin ka kohe hirmunult ülevaatust tegema. Ülevaatuse läbis auto puhtalt ning kiitusega, et väga heas korras sellise aastakäigu kohta.
Aga nagu alati kõik ei ole kuld mis hiilgab ja mõned asjad vajaksid parandamist ja mõned parendamist.
Loodan, et saate minu edaspidistele abipalvetele ja ideedele abiks olla!