Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Vamm kirjutas: Esimesel matkaautul sai kõik kahtlased kohad seespoolt ära puhastatud ja akende panemise liimiga ära tihendatud(seest).Väljast olenevalt kohast kas liistu all mittekuivav elastne ,värvitav silikoon ,pahtel,või vaata millega ilusam jääb.On alati kaasas rull valget teipi,kui miski on kahtlane et laseb vett läbi siis teibin kinni ja tegelen sellega kodus.
Allika avalikustad kust leidsid ? Endalgi mõte uue katusekatte suunas liikumas.Vilkuj kirjutas: Selleks leidsin plastiku mis on kahelt poolelt kaetud alumiiniumiga. Algse DIPOND toote asemel läheb käiku Hiina analoog mis oli õhem ja ka kergem.
Veavalt jah seda meetrikaupa müüma soostutakse - see nagu rullikaup 50jalga (15m ).Vilkuj kirjutas: Lisaks otsin teipi millega kahe katusekatte ühenduskoht üle kleepida. Parim mis ma netist leida suutsin on EternaBond.
Seda aga müüakse suures rullis ja tahetakse palju raha. Mul oleks vaja ca 2,5 meetrit ja pealt valget. alu või foolium kattega on saada aga tahaks ikka valget. Oskab keegi midagi soovitada?
Olen asunud selle teemaga edasi tegelema. Vahetatud said just veepump ja kõik rihmad. Seistes aga soojedusradikast sooja ei tule ikkagi. Võtsin armatuuri lahti ja radika välja, et osta uus aga selgus kurb tõsiasi, et autoke nii vana(ja äkki ka eriline) et sellele enam radikat ei leia. Viisin olemasoleva siis remonditöökotta, et ehk saavad vana elujõuliseks aga öeldi, et ei ole mõtet selle tegevusega vaeva näha. Kuna oli aega siis leotasin seda kodus keemiaga ja kui kraaniotsik vastu panna siis tundus, et läbivool suht ok. Läksin panin auto külge tagasi aga soojaks see ei läinud. Kratsisin kukalt ja mõtlesin ja mõtlesin.... Lõpuks otsustasin voolikuotsad ringi tõsta ja ets kae, radikas läks soojaks. Võib olla ka juhus kuna ei olnud tavapärsel moel kinni vaid hoidsin enam vähem samas kohas kus ta peaks olema. Nüüd aga selgus kurb tõsiasi, et ühe kinnituskõrva vahelt on see minu tööde käigus lekkima hakanud. Uuesti käidud töökotta (radiaatorid.ee) ja sealt sain vastuse, et seda pole mõtet liimida.Vilkuj kirjutas: Mulle selline mure, et kui mootor töötab tühikäigul siis ei jõua mootorist soe üles radikasse ning salongi sooja ei tule. Kui tõsta pöördeid siis hakkab tulema. Sõites probleemi ei ole, ainult siis kui seista.
Mõtlesin, et vahetaks veepumba otsas oleva rihmaratta väiksema vastu mis siis tõstaks pumba pöörlemiskiirust. Süsteem on läbipestud ja ummistust ei tohiks olla.
Kas keegi oskab soovitada kust otsida sinna sobivat rihmaratast või tuleks olemasoleva maha võtta ja sellega mööda romulat käia?
Võimalus oleks ka elektriline pump vahele panna, aga eelistaksin siiski rihmaratta suurusega seda probleemi lahendada. Või äkki on kellelgi mõni muu hea idee?
Auto siis aastast 91 ja 1,9 TD.