Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
tiit kirjutas: Oli veel selline mõte:kui kasutada soojavee boileriks 60l veespiraaliga+220V küttekehaga boilerit.Sõites kütab mootor vee soojaks ja on lisa soevesi automaatselt olemas. Boilerid hoiavad soojavett üle 24h,kui üle päeva sõita 2-3h siis peaks soe vesi alati olema.
Olen kunagi kohanud bussi millel oli salongi viidud pearadikast ja talvel sõites oli väline radiaator üldse väljalülitatud,kogu soe tuli kuuti.See süsteem aga pole mõtekas.
tiit kirjutas: Olen kunagi kohanud bussi millel oli salongi viidud pearadikast ja talvel sõites oli väline radiaator üldse väljalülitatud,kogu soe tuli kuuti.See süsteem aga pole mõtekas.
tiit kirjutas: Lõpuks sain külmiku seistes tööle,sõiduajal leek ikka kustub.Tegin tule plekk-katte pikaks,osaliselt sulgesin õhu ja heitgaasi avasid aga tulemusteta,puhub leegi ikka ära.Tundub,et tuleb teha korralikud tuulesuunajad mis tuule kõrvale juhivad.
Ei tea nüüd küll seda asukohta, kuid kas sinna pole võimalik kuidagi mingit telefoni, või pisikestfotokat filmima panna, et mis juhtub leegiga.
Ja miks ei võiks siis kasutadagi auto ballooni putka toiteks?meelis kirjutas: ...Lõpuks lasi tankija suvalises autode gaasitanklas mulle tühja ballooni sortsu sisse, et oleks avariivariant olemas.
....külmik aga kompressoriga tagab alati vajaliku jahutuse.Külmiku toide läbi muunduri,muundurid kuni 1500W on vastuvõetava hinnaga 2000w-ne juba kordades kallim...
...Kompressorkapp peab olema auto oma ,ei ta siis otsi anna .
Ma ei teagi, mitmekohalise arvu kordades rohkem juhtub liiklusõnnetusi. Ja ikke kõik sõidavad.tiit kirjutas: ...Elamutes juhtub vahete-vahel gaasiballooni plahvatusi,kas ka matkaautodes on esinenud?Kui juhtub siis pääsu pole...
[quote=Gulfstream]...
Tegelt on kõik maitseasi, ühele gaas teisele elekter...
..,käisin ise täna nende laos kohal ja omakäeliselt kirjutas hinna 373.12+20% s.o 447.74EUR.Antud hind 2000w invertorile on suhteliselt hea.2000w on max. võimsus.Eeldan,et selle hinnaga saab kui helistada ja ise kohale minna.