sonnich kirjutas: Kui keegi saaks mulle ka lällerit laenata siis oleksin tänulik
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
ford kirjutas: Mis sinna migratsiooni kaardile kutsuja andmeteks tuleb kirjutada?
Ma ei pea ennast küll PMR huviliseks, aga meie bussis on on sidevahendina kasutatav nii CB kui ka PMR sagedused, vajadusel ka korraga. Plaanin startida Tallinnast neljapäeval kella kahe paiku ja liigume Pärnu kaudu Daugavpilsi poole, kaugele jõuame neljapäeval ei tea, aga igal juhul Valgevene piirile tahaks jõuda reedel enne kekpäeva.tohoh kirjutas:Arvo.A kirjutas: Nagu ma aru saan, siis PMR käsijaamu ei kasutata? Mõtlesin, et ostan omale.
Äkki koguneb PMR huvilisi ka?
Ivar Kalev kirjutas: Mõned olulised momendid:
1. Matkasuvilad kaupluses on veel laiali vaja jagada:
- Eesti lauale viin 4 liitrit (inimese kohta võib võtta 1 L)
- kingitusteks Vana Tallinn 4 liitrit (inimese kohta võib võtta 1 L)
Ehk meil on vaja 8 piiri ületava osaleja abi (4 ekipaazi). Kas on nõus keegi veel aitama? Ainult mina ja Matkasuvilad ei saa seda kogust üle viia, siis jäävad Tallinnasse maha või võetakse Valgevene piiril ära.
Ivar Kalev kirjutas: Ega siin pikalt plaani pidada ei saa. Kui teisipäeva jooksul kogused laiali jagada ei õnnestu, siis võtan riski ja viin joogid Valgevene piirivalvuritele. Marokosse õnnestus kõik smugeldada, mida tahtsime.
Plaanin startida Tallinnast neljapäeval kella kahe paiku ja liigume Pärnu kaudu Daugavpilsi poole, kaugele jõuame neljapäeval ei tea, aga igal juhul Valgevene piirile tahaks jõuda reedel enne kekpäeva.Arvo kirjutas:
Ivar Kalev kirjutas: Mõned olulised momendid:
1. Matkasuvilad kaupluses on veel laiali vaja jagada:
- Eesti lauale viin 4 liitrit (inimese kohta võib võtta 1 L)
- kingitusteks Vana Tallinn 4 liitrit (inimese kohta võib võtta 1 L)
Ehk meil on vaja 8 piiri ületava osaleja abi (4 ekipaazi). Kas on nõus keegi veel aitama? Ainult mina ja Matkasuvilad ei saa seda kogust üle viia, siis jäävad Tallinnasse maha või võetakse Valgevene piiril ära.