Ivar Kalev kirjutas: Teeme 100.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Imre kirjutas: Plaanid tunduvad küll väga ägedad olema. Nüüd on juba kokkulepe kogu veepargi territooriumi osas, nii asfalt kui roheline ala ja kohe pidi hakkama ettevalmistus igasuguste veeühenduste ehitamisele.
tohoh kirjutas: Palun avada registreerimine. Minski külastus jäi seekord lühikeseks.
Милько Саня kirjutas: Здравствуйте, друзья путешественнки!
Меня зовут Александр. Межет кто-то меня помнит, я представляю белорусский клуб караванеров.
Буду рад общаться с вами на вашем сайте! А может с кем то увидимся скоро, весной на слете в Минске!
Думаю, что это будет настоящее ралли, которое вы запомните! Мы для этого будем очень стараться!
Всем хорошего настроения и удачи!
Tere sõbrad puteshestvennki!
Minu nimi on Alexander. Mezhet keegi mäletab mind, ma esindan Valgevene klubi Caravanners.
Ma olen rõõmus, et vestelda online! Või keegi Näeme varsti, kevadel ralli Minsk!
Ma arvan, et see on tõeline ralli, kus te ei mäleta! Me peame seda tegema, püüame väga kõva!
Kõik hea tuju ja õnne!
Pikk kirjutas: Valmistatakse külalistele ette marsruute Valgevenes ringi sõitmiseks, kuna viisad kehtivad 20 päeva, on see võimalus olemas.
TartsK kirjutas: Sel aastal jäin rongist maha. Järgmisel soovin kaasa tulla. Kas see on ainult klubiliikmetele või saan ka vabahärrana liituda?
SergeiV kirjutas: Valgevene ametlik kutse nende foorumis: caravaningclub.by/viewtopic.php?f=39&t=1537