Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Ivar Kalev kirjutas: Ei saa postiitusest aru, kas kuulsid, mis meil juhtus Hispaanias (täiesti per..s ja uskumatud lood)?
TURIST kirjutas: Minul on rekka kogemus umbes 10aasta tagune Slovakkia riigist, kus öösel läksin maga ja päeval ärgates avastasin, et kabiin täiesti peapeale keeratud. Täpsemalt oli mulle gaasi lastud salongifiltri kaudu ja varaste huviks oli sularaha(sellega jälgi ei jää ja tõestada keerulisem) varastati umbes -60€ 4500eeku jääti alles. Muidugi algul tundus kõik kuidagi imelik, et miks ma sedasi sassi olen kõik jätnud aga samas sain aru, et toimunud on midagi kummalist, millest varem olen vaid hirmujutte kuulnud. Edasi avastasin, et uks on tuuleastmes ja kotad astmelaualt sisse tõstetud (seda ei andesta üks korralik rekkamees:D) läksin siis autole tiiru peale tegema kui minu taga olev auto just samasuguse asja osaliseks oli sattunud. Edasi kontrollisin kahjud ja selgus, et peale sularaha pole midagi varastatud.
Tahan oma looga öelda, et kui minu uksed oleks fikseeritud seest ükskõik kuidas mehhaniliselt, siis see lugu oleks võinud lõppeda minule gaasimürgitusega:(
Varas laseb gaasi kõigepealt ja siis kontrollib kas saab sisse või mitte. Minul Vedas head poisid olid, et jätsid ukse irvakile hommikune lõppes pohmellist imelikuma olekuga.
Olen kuulnud teel palju ebameeldiva lõpuga lugusid ja tavaliselt on Hispaania lood ühed kurvemad.
Pange asjad nähtavalt ära ja ärge üle mõelge:)
nootsii kirjutas: Huvitav kas seda gaasi mingi andur ei tuvasta?
Imre kirjutas:nootsii kirjutas: Huvitav kas seda gaasi mingi andur ei tuvasta?
Gaasidetektoreid on erinevaid. Arvan, et kõige odavamad kõike gaase ei avasta.
Osadel on võimekus avastada 3-4 gaasi.
nootsii kirjutas:Imre kirjutas:nootsii kirjutas: Huvitav kas seda gaasi mingi andur ei tuvasta?
Gaasidetektoreid on erinevaid. Arvan, et kõige odavamad kõike gaase ei avasta.
Osadel on võimekus avastada 3-4 gaasi.
Aga enamus arvatavasti mõeldud et avastada probaani või analooge.
Imre kirjutas:Ivar Kalev kirjutas: Ei saa postiitusest aru, kas kuulsid, mis meil juhtus Hispaanias (täiesti per..s ja uskumatud lood)?
Mismõttes ei saa aru, kas kirjutasin kuidagi segaselt? Miks mitte jagada oma kogemusi, kas parem või lihtsam on kõike omal nahal õppida?
:blink:
koljamba kirjutas: Ukse kinni panemine rihmadega etc võib väga halvasti lõpetada ka. Olid mitu juhtumid reka juhtidega, kui nad turvavöödega panid uksed kinni. Vargad lasevad gaasi, siis vaatavad et sisse ei saa ja lähevad minema. Aga juhid enam ei ärkanud ülesse.