Kui täpselt ise ka ei tea nagu kirjutad siis võiks ennast asjaga kurssi viia ja alles siis tulla gaasialast " magistritööd" foorumisse tegema.kaiz kirjutas:Vot ei tea täpselt, kas külmub regu kinni, vms.Priit Käos kirjutas: Butaani keemispunkt on -0,4' C millest allapoole vedel gaas enam ei aurustu, propaanil vastavalt -42'C, miks siis su gaas ei aurustunud enam -5 juures?
Fakt on, et LPG on soojas hea, aga külmas võid ilma olla.
Nüüd kaks ballooni, üks täidetav, teine Agasol.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
none kirjutas: Kus Tallinnas selline gaasitankur on, kus suhtutakse ballooni laskmisse neutraalsemalt?
Alexela on selgelt väljendanud, et nemad sellist klienti ei oota.
kaminahi kirjutas: Sai ka nüüd tanklas tangitud 2 ballooni LPG gaasi. Saab näha praktilise tulemuse. Tühja ballooni saab tankida 20 liitrit, siis kaal ja täituvus täpselt ok. Gaznet kaardiga hind 48,9 liiter, seega kümnekas.
Lisan veel, et teise ballooni panin kaalule ja kuna seal oli ligi 3 kg gaasi, tankisin sinna juurde 13 liitrit.
Iren kirjutas:kaminahi kirjutas: Sai ka nüüd tanklas tangitud 2 ballooni LPG gaasi. Saab näha praktilise tulemuse. Tühja ballooni saab tankida 20 liitrit, siis kaal ja täituvus täpselt ok. Gaznet kaardiga hind 48,9 liiter, seega kümnekas.
Lisan veel, et teise ballooni panin kaalule ja kuna seal oli ligi 3 kg gaasi, tankisin sinna juurde 13 liitrit.
Millises tanklas nii tangitud sai?
kaiz kirjutas: Vot ei tea täpselt, kas külmub regu kinni, vms......
Magister juba olen, küll mitte gaasi alal.Priit Käos kirjutas:Kui täpselt ise ka ei tea nagu kirjutad siis võiks ennast asjaga kurssi viia ja alles siis tulla gaasialast " magistritööd" foorumisse tegema.kaiz kirjutas:Vot ei tea täpselt, kas külmub regu kinni, vms.Priit Käos kirjutas: Butaani keemispunkt on -0,4' C millest allapoole vedel gaas enam ei aurustu, propaanil vastavalt -42'C, miks siis su gaas ei aurustunud enam -5 juures?
Fakt on, et LPG on soojas hea, aga külmas võid ilma olla.
Nüüd kaks ballooni, üks täidetav, teine Agasol.
Ühtlasi küsiks, et mida sa sinna" täidetavasse" ballooni plaanid talvel tankida? Lpg ju külmub ära. Proovid cng-d ?
Kasutan seda Propaani "Tehnilist gaasi" juba aastaid ja olen rahul. Ise nad ütlevad selle kohta puhas propaan. Olen kasutanud ka talvel miinustega ning pole hätta jäänud. Seda gaasi muidugi igast tanklast ei saa. Ümber kraani oleval termokilel on kiri "TÖÖTA GAASIGA" (tavalisel tanklas müüdaval balloonil on kile peal kiri "KOKKA GAASIGA")tanele kirjutas: Tere, Propaan-il on ka "Tehniline gaas" nime all toode, keegi on kasutanud?
Ise nad ütlesid (helistasin tehnilistele inimestele, mitte müügimula omadele), et seda nad ei sega millegagi, nii et suht 95% propaan peaks olema, samaväärne Agasol-iga?
Kuna mul propaan.ee balloon, siis ilmselt ei hakka Agasoli vastu vahetama, vaid proovin "Tehnilise gaasi" ära.
See on uus teema minu jaoks, ja ma mõtlesin vanade kalade käest üle küsida. Tänud kiirete vastuste eesttoto kirjutas: Paistab ju sama ühendus olema mis meie balloonidel? Miks seda reduktorit peaks vahetama?
Kui külge hakkab pole midagi vaja vahetada.