Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kopeerin Sulle vastuse teisest teemast. "Väikese raha" eest saad selle kurja asja ka eestis osta ja alla laadida, kui ostad vähemalt 2 kasutaja versiooni, saab PDF kujul.Vamm kirjutas: Kas see kehtib mujal ka ?Hispaanias näiteks?Ja mis kuri paragraf see on?
Sa võidki seda autos hoida. Ja kasutada koos eraldiseisva väligrilli või pliidiga. Jutt oli ju sellest, et auto gaasikastis kasutamiseks pole ta lubatud. Kiirkinnitusega gaasiballooni transpordiks autos kehtivad samad reeglid, nagu iga muu gaasiballooni autos vedamiseks. Viimased olid küll vist eesti sisesed, nii et näiteks üle piiri mineku kohta ma ei tea.Vamm kirjutas: Antud vidina ostsin matkaautu poest,kasutan juba teisel matkaautul ja olen rahul.Mis seal Brüsselis tahavad mul savi!See adapter toimib ja see on tähtis.Banaani kõverusi ma taga ei aja !
Hispaania suhtes ilmselt õigus, et seal muud ei olegi. Ostsin hiljuti 3 aastat hispaanias olnud väikse elamuauto ja sellel kaasas ainult 2 kiirkinnitusega ballooni. Oli veel duo monokontroll ja enne seda manomeetriga klapp, mis sulgub lekke korral. (poes oli knagi hind mingi 50 ümber)Kasutan seda adapterit just mugavuse pärast.pealt pandavaid komposiitpudeleid on lihtne vahetada ja saadavus autumaatides on parem.Minuteada mujal niisugudeid piiranguid ei ole,Hispaanias ongi ainult pealt pandavad.Ja ülevaatuse jaoks keeran adapteri maha ja panen küljepealt kasutatava selleks ajaks(kui kontrollima hakkavad).Komposiitpudel on tunduvalt kergem.