Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Sinu algses postituses viidatud komplektis on 6m kaablit 50mm2, ehk las nemad siis seletavad sulle, kuida see 2kW inverteri ära toidab, ehk siis läheb ka lamp põlema.kaminahi kirjutas: 1 - 10 jala ( 0,3 kuni 3 m) pikkune vaskkaabel, 2/0 AWG, ehk 70 mm2. Punkel seletab, mis lamp siin kellel põlema pidi lõõma.
Milleks mina pean midagi tõestama? Sina ju postitasid lingid, kus mingi tegelased midagi müüvad, oli nii? Mina kommenteerisin lingitud komplekti. Sina väitsid, et peab olema 70mm2 kaabel, nüüd siis küsi neid valemeid lingitud firmast. See kuidas minul asjad töötavad või ei tööta, ei puutu absull siia teemasse. Sina küsisid, milline on minu kaabeldus ja mina vastasin. Praktikas on kontrollitud üle 2kW töötamist. Motonetis võid näiteks selle juhtme ohtuse kohta küsida. Rohkem siin teemas sõna ei võta, kõik mis algaja komplekti ostja võiks teada, on siin teemas läbi arutatud.kaminahi kirjutas: Punkel, näita nüüd kordki ise minult nõutud valemeid. Kuidas sinul toidab 25 mm2 kaabel ohutult ligi 3500 W ja ikka õige pingega, 12V ja ampritega, 290A. Näita ainult valemid, muud demagoogia plära sinult kuulnud piisavalt..Kordan- valemid.
Valemeid on ikka ainult 22kaminahi kirjutas: Punkel, näita nüüd kordki ise minult nõutud valemeid. Kuidas sinul toidab 25 mm2 kaabel ohutult ligi 3500 W ja ikka õige pingega, 12V ja ampritega, 290A. Näita ainult valemid, muud demagoogia plära sinult kuulnud piisavalt..Kordan- valemid.