Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Ei viitsi sulle linki otsida aga kui tahad oma silmaga vaadata ja keelega katsuda siis võid homme mulle töökotta tulla. A võin sulle näidata ka tabletikesi mis õhuniiskuse mõjul.lahustuvad soolalahuseks. Vahet pole kumba töõhimõtet kasutad- mõlemaga ainult kogud niiskust mitte ei ermalda.eavp kirjutas: Ma ei tea ühtegi niiskuse eemaldajat, mis töötaks soolaga, veel vähem soolakotiga. Palun linki selle "geniaalse leiutise postitajalt".
Motamees kirjutas:eavp kirjutas: Ma ei tea ühtegi niiskuse eemaldajat, mis töötaks soolaga...
Vanasti olid kõik aknavahed soolaklaase täis.
Priit Käos kirjutas: Lugemine on ka kndlasti arendav tegevus ja kahe käega poolt aga nende miniatuursete niiskuseeemaldajate kasutamine ei haaku kuidagi sellega mida koolis kunagi õpetati. Ja sellesse usun tänini rohkem kui müügimeeste nõretavasse juttu. Kui sa kahtled siis lihtsaim viis midagi teada saada on ise katse teha. Osta neid nt.10 tk.kokku ja paigalda autosse niiskusemõõtja. Seejärel hakka neid imevigureid ükshaaval lisama ja vaata kas niiskuse % langeb. Tulemustest võiksid siia ka kirjutada.
punkel, Selle pärast ära küll muretse ja ära selle pärast matkakat katapunkel kirjutas: Katan seetõttu et, päike ei pleegitaks suurema osa päevast, pimenduskardinad sureks lihtsalt ära.
punkel kirjutas: ...Selle katte all on õhu liikumist nii, et tapab, kuna tuul lõõtsub läbi(prussid on nagu tuuletunnelid), ...
Täpselt nii ongi aga siin osad vennad ei usu füüsikat vaid mingites foorumites kirjutatavat jampsi ja " teadlaste imematerjale".toto kirjutas: Minu loogika ütleb , et niiskusimejast oleks siis abi, kui sa viid oma auto talveks kuiva garaazi ja siis üritad imejaga sealt suurema niiskuse kätte saada.
Kui auto seisab õues siis missa tast imed , kui sa tekitad auto sisse kuivema õhu imeb see omakorda väljast uuesti niiskuse sisse tagasi ja nii võid neid imejaid sinna autosse panna niipalju kui tahad.
Priit Peljo kirjutas: Ja...punkel, Selle pärast ära küll muretse ja ära selle pärast matkakat katapunkel kirjutas: Katan seetõttu et, päike ei pleegitaks suurema osa päevast, pimenduskardinad sureks lihtsalt ära.
Mis seal autos siis täpsemalt pleegib? kui istmed/diivanid, siis need saab ja talveks suvalise voodilinaga ära katta. Autole koti pähe tõmbamine ei ole küll hea mõte. Kui mööbel talvega ära pleegib, siis keera pole talve pealt auto teistpidi, siis pleegib ühtlasemaltpunkel kirjutas:Priit Peljo kirjutas: Ja...punkel, Selle pärast ära küll muretse ja ära selle pärast matkakat katapunkel kirjutas: Katan seetõttu et, päike ei pleegitaks suurema osa päevast, pimenduskardinad sureks lihtsalt ära.
Mul on ühe auto pleekimise kogemus olemas ja ma sellist rohkem ei taha. Kahjuks on auto nii pargitud, et kogu talvine päike paistab autosse sisse. Eks järgmine aasta vaatan, kuidas teisiti saaks hoiustada.