Arvo.A kirjutas: Kuna nüüd on soovid konkreetsemaks muutunud, siis pole ju probleemi kuulutusi lapata ja sobiv ära osta......................................
See matkakate turu jälgimine on minule huvitav olnud üle 10 aasta ja ikka on huvitav ja ikka on midagi avastada. Esimesed vastused olen oma valikutele saanud siitsamast foorumist.. Olen tänaseks jõudnud minimaalsest poolintegreeritud 1996 aasta Globebussist läbi 2004 aasta poolintegreeritud Elnagh SEA ikkagi täisintegreeritud 2009 Autostar Aryali juurde. Tegutsesin esmajoones vastavalt võimalustele, aga suurus otsustab palju. Ja mida suurem eksraan, seda piiratum, suurem pilt. Klubikaaslastest tean paljusid, kes uhked kaubiku roolimajaga variandid vahetanud täismahus kaptenisillaga täismahus matkaka vastu.
Täisintegreeritud, hea väljavaatega,
mootori konditsioneeriga, püsikiirus,võimsus alates 90 kW, kaptenitoolid täispõõratavad, suur külmik, kõrge riidekapp, prantsuse voodi + ees allalastav voodi, kautseventilaator, puksiirkonks, vajadustele vastav panipaik väljast, gaasi automaatne ringilülitus, jne............jne.
2002-2006 Ducato 2.8 94 kW mootor on üks paremaid vedajaid. Mina chip-isin selle VKM-s üle ja väga rahul , ka uued omanikud. Pidi olema hästikasvatatud auto.