Kogu info on tõlgitav arvutis eesti keelde.gunnar2 kirjutas: Maps.me - proovime ära. Kas see TOM TOM on ka alla laaditav kusagilt ?
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
gunnar2 kirjutas: Olen mapsiga proovinud. Vist oli sama asi, et kaartide laadimisel ei saanud inglise keelega hakkama ja süsteem käima ei läinudki. Võimalik, et nüüd juba tuleksin paremini toime. Vaja ära proovida see ka.
helmhi kirjutas: Vastates teema küsimusele: Mina kasutan pikemat aega iGO Androidi peal. SD-kaardi peal on HERE ja Tom-Tom kaardid. Kasutan vaheldumisi. Mõnes riigis tundub parem olevat Tom-Tom mõnes HERE. Mõlemal on see häda, et välalase on viimane, aga liikluskorraldus kaardil on lausa igi-vana. Teekonna planeerijana on iGO hea.
Siin on see koht kus Waze ja Google on teistest üle sest neil on viimane info mis on täpsem ja kiirem kui teistel.kaminahi" post=30978
Sõites tihedas liikluses on oluline mulle abimehe selge ja kiirelt mõistetav autojuhi juhendamine.
Mina kasutan reisil online rakendusi Waze ja maps, tean nende puudusi ja arvestan nendega. Kõigile ei sobi ja see ongi OK.
Kui ise tahaks offline ehk ilma andmesidet kulutamata siis mina kasutaks Garminit või Tom´i ja matkaauto juures just selle võimekusega mudelit.
Oleks ehk kõige konservatiimsem aga muretum lahendus ja kui tead, et vajadusel on ka online rakendused käepärast. nt. linnas paneks ka waze kõrvale tööle ja vaataks alternatiive.
Selle soovitusega vägagi nõus!
Endal on autos "tööd" tegemas 3-4 garminit, no ja telefoni-tahvel julgustamas-täpsustamas. Kõige enam saab töötunde jätkuval 2010 nüvi550, lihtsalt kõige universaalsem ja sobib kõikjale(paati, rollerile, rattale, atv-le). Bussis on viimastel aastatel kasutuses garmin dezl veokageps, oma 7 " ekraani pärast. Päris mitu korda on euroopas abi olnud ummikute vältimisel liiklusinfo junn, mis laadija kaabli küljes. Samuti fotodena ekraanile ilmuvad mahapöörded-read(ikka korduvalt seal mööda pannud ja jälle 40-50km ringi teinud).Eks igaühel oma vajadused, meil kaasaga on garmin esmatarbekaup ja järjest võtame abiks ka telefoni eri kaarte. Kõige vähem kasutan waze-t, googli oma oluliselt rohkem. Igasugu teekondade planeerimisel kasutan jätkuvalt paberkaarte...alles sai miski a3 mõõdus atlas ostetud