Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Harri kirjutas: Tere Priit
Olen ymmärtänyt että auto on ostettu Suomesta ja rekisteröidään Eestiin?
Jos asia on noin, Suomen Trafi joutuu selvittämään kaikki dokumentit että auton voi rekisteröidä Eestiin.
Trafilta täytyy löytyä kaikki tiedot.
Lugupidamisega: Harri
(Ystävällisin terveisin: Harri)
Harri kirjutas: Tere Priit,
Suomen velvollisuus on selvittää asia MNT:n kanssa rekisteröinti Eestiin. Jos / kun auto on ollut
Suomessa vuosia, virhe on Suomen Trafin toiminnassa.
Menen ensiviikolla Suomeen ostamaan matkailuautoa yksityiseltä henkilöltä. Kun on Suomen katsastus ja
liikennevakuutus voimassa, voi auton ajaa Eestiin. Matkailuauto täytyy rekisteröidä ARK:ssa 7 päivän
aikana Eestin rekisteriin.
Jos kenellä on kysyttävää, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin joihin osaan.
Lugupidamisega: Harri
Priit Peljo kirjutas: Täna võtsin ühendust ühe advokaadibürooga, et saada teada kas MNT Tehnoosakonna vastu halduskohtusse minek võiks olla positiivse lõpuga.
Jah, hetkel läheb see mulle väga palju maksma aga ma saan vähemalt teada, et kas minu arvamus asjast on vale juriidiliselt seisukohalt ning kas ametnik on käitunud vastavalt tööeeskirjadele jne.
Ametnik peaks kodanikku aitama ja abistama, mitte arvama et kodanikud on nende jaoks...ja...
Nüüd laenutaotlust täitma, et tegelikku tööd tegevale õiglast töötasu maksta.
Olen selle aasta Aprillist saadik MNTga suhelnud.... Unetud ööd ja frustratsioon Põhjuseks MNT ametniku ükskõikne suhtumine.
Eks vaatab mis saab... Ikkagi lootusrikkalt edasi
Priit Peljo kirjutas: Täna võtsin ühendust ühe advokaadibürooga, et saada teada kas MNT Tehnoosakonna vastu halduskohtusse minek võiks olla positiivse lõpuga.
Jah, hetkel läheb see mulle väga palju maksma aga ma saan vähemalt teada, et kas minu arvamus asjast on vale juriidiliselt seisukohalt ning kas ametnik on käitunud vastavalt tööeeskirjadele jne.
Priit Peljo kirjutas:Priit Peljo kirjutas: Kuna auto soetasin Swedpanga abiga, autolaenuga, kes väga hea protsendiga mulle laenu andis, siis on nemad nüüd ahistamas... Aga õnneks sain ajapikendust
Vastavalt autolaenulepingu tingimustele peab laenuvõtja sõiduki enda nimele registreerima Eesti Vabariigi Maanteeameti Liiklusregistris. Jätame intressi tõstmata juhul, kui registreerite auto enda nimele enne 16.06.2017 ja edastate tehnilise passi koopia e-posti aadressile
Swedis on inimesed Sain veel pikendust
Austatud PRIIT PELJO
Tänan Teid pöördumise eest seoses autolaenuga.
Annan teada, et eritingimus on pikendatud täiendavalt 30 päeva ehk kuni 21.07.2017.a.
nootsii kirjutas: Kui juba arvel on siis vastava ümberehitusega peaks ikka kohad kah saama.