Tunnustan Sinu kihtsalt jagamist. Küsin targemalt veelkord juhiseid, kuidas ma saan suht väikesest gaasiballoonist LPG gaasi auto 113 liitrisesse LPG gaasimahutisse? Autoks Cadillac CTS 2010 aasta.dodge kirjutas: Käitlemine on see sõna. Ma ei instrueeri kedagi, kihtsalt jagan oma nägemust kriisiolukorras tegutsemiseks.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Just hea näide oli see matkapliidi ballooni näide aga võtke seda nüüd teistpidi, et katsu sa matkapliidi balloonist suurt ballooni täitakaminahi kirjutas: Minu arusaamist mööda auto tankimisava kaudu nüüd rõhku sealt allapoole reguleerida ei õnnestu.
Teema lõpetuseks: kõike saab, aga mis mõte sellel on? Rääkimata tasuvusest, kui see gaas just varastatud ei ole.
Korduv võrdlusnäide matkapriimuste balloonikeste omakäeline täitmisega on loll võrdlus, ei enamat.
Ei jookse, kui auku pole sisse roostetanud ja ventiilid korras. Mul ühes balloonis pea 20-aastane gaas ja täitsa toimib.
Teemasse ka: LPG hind just muutus - endise 0,735 euro asemel on nüüd 0,71.
Ei, siis polnud saada ja vajasime tagavara.kaminahi kirjutas:Ütled, et said jalad alla bensiiniärigaIvar Kalev kirjutas: Meil oli kodus rubla lõpus 200 liitrised vaadid 10 tk bensiini täis. Igaks juhuks.