Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Mitte midagi ei saa aru mis siin öelda tahad.dodge kirjutas: Haagisega on 16l/100. 100 km läbimiseks kulub seega 11,76 eurot tänase LPG hinnaga 0,735eurot. Selle raha eest saab diislit 6,5 liitrit tänase hinnaga 1,789. Pole paha, mis?
dodge kirjutas: Aga tule läbi, paneme selle haagise külge ja sõidame ja mõödame seda kulu.
Kordan veel, mul ei mingit huvi neid kuluandmeid moonutada. Ma lihtsalt nendin fakti,
et hetkel on normaalse autoga soodsam sõita, kui nende teistega. Jutt käib kütuse hindadest
ja mina tutvustangi võimalust sõita odavama kütusega. Plussina saan paigaldada nii suure paagi,
kui ma soovin. Lisaks saan kütust varuda aastateks kartmata, et see 10 aasta pärast enam kasutada ei kõlba.
dodge kirjutas: 2. Vedelgaas säilib balloonis/mahutis väga kaua. Bensiin ei tee seda mitte, diisli kohta ei tea.
Hoiustan kodus vedelgaasi ....
Sul on kodus vedelgaasi tankur? Kui suur?
Kas arusaamatuks jääb protsess ise või eesmärk?kaminahi kirjutas: No generaatorist saame siin aru, aga sellest autosse tankimisest jääb ka viimane selgitus mõistmata.
Saksamaal Austria piiri ääres on üks ilus järve äärne väikelinn (nimi lambist meelde ei tule ja parema mäluga sõber on Soomes tööl). Seal ühes külas elas ja pidas oma töökoda mees, kes minu T4 bussile kasutatud telkkatuse paigaldas. Teades, et see pole tingimata nii kiire töö, kui algselt lubati, ostsime mingi paarsada km eemalt auto, millega paigaldamise ajal ringi sõita.Telgivai kirjutas: Enne kui keegi hakkab lisa paaki installima või kanistreid panipaikdesse mahutama siis uurige natuke riikide seadusi.
Ja vihjeks, et seal on vahe kas transpordid kütust riigi piiride sees või üle piiride.
Näiteks üks viide saksa kohta.
Kas total 240 riigi sees või max 20 liitrit kanistriga on päris palju vahet.
ehk enne kui isegi 40...50...60 liitrit kanistris üle piiride vedada tasub riske hinnata kas ikka on tulus mõte.
eavp kirjutas:Kas arusaamatuks jääb protsess ise või eesmärk?kaminahi kirjutas: No generaatorist saame siin aru, aga sellest autosse tankimisest jääb ka viimane selgitus mõistmata.
Protsess ise on lihtne. Vedelgaas voolab.
Ei häbene küsida, kuidas see vedelgaas ka surve all voolab? Kas voolab ka suurema survega mahutisse väiksema survega mahutist?
Mis juhtub kui surve on võrdne?
Elementaarne Watsonkaminahi kirjutas: Ma jään endiselt ootama õpetust vedelgaasi voolavusest kahe anuma vahel, mis ei ole ämbrid.
No, Holmes, seda saavutust tahan mina pealt vaadata. Mingu selleks või aastaid.Korvimees kirjutas:Elementaarne Watsonkaminahi kirjutas: Ma jään endiselt ootama õpetust vedelgaasi voolavusest kahe anuma vahel, mis ei ole ämbrid.
Kas oskaksid Sina vanainimesele meenutada, kes oli see mees, kes siia, kütusehindade teemasse, hakkas postitama teemaväliseid kütusetankureid ja kes LPG varumise ja "käsitlemise juhiseid"?dodge kirjutas: Antud teema on siiski kütusehindadest, mitte matkaka tankimisest.