Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Ära muretse, ei juhtu midagi.Kuut66 kirjutas: Sügisel oktoobri alul lasin haagisel kõik veed korralikult tühjaks, haisulukkudesse valasin aknapusuvedelikku -40°C.
Küsimus, kas see ära ei aurustu? Või on parem glükooli valada?
Arvo.A kirjutas: No siis võta instrument ja löö viimanegi vedelik sealt haisulukust välja ning siis ei ole seal enam ühtegi külmuvat ega aurustuvat vedelikku sees. Või võta suurem süstal ning ime haisulukk tühjaks. Või kalladki lihtsalt vahel tilga juurde. Kas tänapäeval on oma mõistuse kasutamine tõesti keelatud?
Harva olen ma nõus postituse tegijaga, aga lülitage elementaarne mõtlemine sisse. Miinus kraadidega aurustumine matkamajas, 14a pole kuhu ega midagi valanud, äkki peaks tõesti tühjaks lööma?(viimast ka pole teinud aga äkki peakski?)
p.s. kas uutel matkamajadel jääb haisulukku vesi sisse?Tekkis kohe huvi...
Arvo on minu jaoks vastikult otsekohene, aitäh talle selle eest! Aitab mõista, kes on kes.
Küsija ei peaks muretsema selle puhul, mida kirjeldas. Vee osa oleks olulisem
Liigne otsekohesus ei ole tarkus, vaid halvustamine küsija kohta.Alex kirjutas:Arvo.A kirjutas: No siis võta instrument ja löö viimanegi vedelik sealt haisulukust välja ning siis ei ole seal enam ühtegi külmuvat ega aurustuvat vedelikku sees. Või võta suurem süstal ning ime haisulukk tühjaks. Või kalladki lihtsalt vahel tilga juurde. Kas tänapäeval on oma mõistuse kasutamine tõesti keelatud?
Harva olen ma nõus postituse tegijaga, aga lülitage elementaarne mõtlemine sisse. Miinus kraadidega aurustumine matkamajas, 14a pole kuhu ega midagi valanud, äkki peaks tõesti tühjaks lööma?(viimast ka pole teinud aga äkki peakski?)
p.s. kas uutel matkamajadel jääb haisulukku vesi sisse?Tekkis kohe huvi...
Arvo on minu jaoks vastikult otsekohene, aitäh talle selle eest! Aitab mõista, kes on kes.
Küsija ei peaks muretsema selle puhul, mida kirjeldas. Vee osa oleks olulisem