Ma loen ja imestan, et küll ma olen ikka üks loll ja koi inimene. Äkki lihtsalt olen mõtlev? Miks ma peaks ostma mingi suvalise õliradika, mida võibolla kasutan ühe korra aastas. Miks ma ei või täita nn majakülma veepaaki veega ja mitte lasta sellel välja voolata? Miks te arvate(teate), et sellel ajal kui ma liikuma hakkan on väljas -25? Miks kõik arvavad, et ma autos ära külmun, kui sõtma hakkan? Miks arvatakse, et maja soojeneb sõidu ajal kaks päeva? Miks kõik peavad ühtemoodi tegema? Kas mõni võib teistmodi teha, kui tavaks on olud? Või tuleb selline ketser kohapeal maha lasta?
Minuarust teema sai juba Illari vastusega ammendatud aga ikka oli vaja veel asi lappesse lasta ja näpuga näitama hakata.
Olen kaks korda samadel tingimustel minema sõitnud aga iga kord olen selle klapiga ca 1h aega kaotanud, tahtsin seekord seda välistada ja nüüd on moodus olemas. Aga vabalt võib seda teemat edasi arendada, et gaasiküte elektri omaga välja vahetada, et suurem garaazi uks teha, et maja garaazi mahuks, palgata kütja, kes tuleohutuse üle järelevalvet teeb, et paigaldada torustikku elektriline soojendustraat ja veel muid huvitavaid lahendusi, mis kõik aitaks veel külmumise vastu.