Erinevad Wee ja Canali süsteemid.
- Motamees
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Erinevad Wee ja Canali süsteemid.
03.01.2022 15:56 - 08.01.2022 21:59Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- nootsii
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Re: Erinevad WC süsteemid.
03.01.2022 23:12See on täna roheline maailmavaade ja IN ja müüb sest mina tean vähemalt 7-8 erinevat tootjat aga mulle isiklikult ei sobi nende anumate läbi maja tühjendamine nii et ootan üks firma lubas selle aasta alguses turule tulla ümberehitus komplektiga c260 ja c220 jaoks
Mina tahan vahetada kuna see keemia hais ei meeldi (teine hais meeldib veel vähem) ja orginaal ventilatsiooni on c220 jaoks raske kätte saada(köik tahavad paigalda)
Ka saab s*tta täna vaakum pakedada ja pöletada
Eestis kodukasutuse müüdi/müüakse "separett" i nimelist toodet mida sai kaks aastat kasutatud ja seal pidin korra kuus tühjendama. Kui keegi arvab et see mingi lollus ja haiseb nagu "vanaaja" kuivkäimla siis ei, EI haise kui ventilaator töötab ja plussina ei haisega ka siis kui oma asju seal ajad.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Motamees
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
04.01.2022 00:39On veel olemas kompostkäimlad. Mis neist arvata? Biolani leidsin ja päris kallid süsteemid mõlemad.
Üks mees tegi ise mingi komostkäimla valmis. Peale valamiseks pidid kasutama turvast ja pelleteid ja igast muud kuiva ollust.
www.trafic-amenage.com/forum/viewtopic.php?t=38285&postdays=0&postorder=asc&start=225
- nootsii
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
04.01.2022 23:00Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Motamees
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
08.01.2022 17:23Portapotti olen palju kasutanud ja mingit keemiat sinna ajanud pole. Ainult puhast vett lasen peale. Ei saagi aru, kuidas sellise asi saab haiseda, seal ju kõik hermeetiliselt kinni. Enne paksu laskmist panen tualeti paberist kaitse põhja. Pärast pumpan vee peale ja siis avan siibri, kogu pakk kukub august alla. Ei ole vaja puhastada peale kasutamist. Välja viimine sõltub kasutamise kordadest. Kergema häda katsun sokutada kusagile põõsa alla, nagu maakad ikke teevad. Nii on kohvriga vähem jalutamist. Tavaliselt jalutan sellega kusagile kõrvalisse kohta ja valan maha. Puhas loodus kõik. Iga kord ise kohta valdes ei saa loodus küll aru, kas valasin mina oma nädala portsu sinna maha või lasi põder ühe päeva portsu.
Nüüd siis tagasi kompost kasti juurde. Millegi pärast meeldib see mõte, kuigi pole ma miskit põhimõtteline roheline. Täis süsteemi küll poest osta ei kavatse, on liiga kallis. Ehk ostan nr1 ja nr2 eraldi ja ehitan istumise osa sinna juurde.
www.bauhaus.ee/termoiste-separett-500-hall.html#
Siiani aga polegi aru saanud, kas neid peab üldse eraldama.
- nootsii
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
08.01.2022 17:49 - 08.01.2022 17:50Põõsa alla valamise suurim häda et inimesed tarvitavad ravimeid. Üksi metsas ei ole ju vahet aga iga vaatamisväärsuse juures olev parkla ümbrus on Saksamaal küll kui avalik käimla. Ka platsidel käivad mõned lollakad auto/põõsa taga.
- Arvo.A
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
08.01.2022 18:59 - 08.01.2022 19:13Aga kõige lihtsama separeti teed niimoodi või paned sinna alla kasvõi sobiva kõrgusega puust kasti.
Aga kõigepealt tegin valmis sellise. Poest ostsin tavalise prill-laua, suure plastlehtri ja muu oli käsitöö.
- Motamees
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- nootsii
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Arvo.A
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Motamees
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
08.01.2022 21:41Mida arvatakse vee korduvkasutamisest. Nimelt üks mõtetest on dussi vett (võibolla ka kraani) lasta ringiratast, nagu basseinidel. Terve Tallinna linn joob tavalist pinnavett (no võib-olla kuskil on mingi kohalik kaev), mis see filtreeritud veega ennast pesta siis pole? Dussiruumi alla panna reservuaar, kuhu nõrgub dussist tulev vesi. Sealt pump võtab ja pressib läbi filtrite jälle sulle pähe. See oleks tohutu ruumi, kaalu ja muude probleemide kokkuhoid.
- nootsii
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
09.01.2022 19:21Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Motamees
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- meelis
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
Re: Erinevad Wee ja Canali süsteemid.
10.01.2022 22:49Mul maal on kempsus prilllaua all tavaline must bauhofist ostetud neljakandiline segukast.
Pärast asjatamist viskad kõrvalt kastist kühvliga saepuru peale.
Minul jättis hunniku saepuru tarvitamiseks mobiilne saekaater.
Terve suve pole mingit lõhna täheldanud.
Võib ka olla selle tulemus, et ruum suur ja tuulutus olemas.
- Arvo.A
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
11.01.2022 08:07Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- kaminahi
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- meelis
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
11.01.2022 21:49Kusagil lõputus kõrbes ehk kuidagi mõeldav.
Palju asju tehakse lihtsalt huvist või pildile pääsemiseks ja siis pole maksumus enam tähtis.
- nootsii
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
11.01.2022 22:55aga wc juttu kah, midagi mis on minule sobiva lahenduse poole.
- Motamees
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
12.01.2022 00:55Ma olen harjutanud ja saan hakkama väga vähese veega ja pesemata olemine es tapa ka kedagi. Väheke ebamugav on.
Eks peab "kainelt" mõtlema selle asja üle. Plussid ja miinused kokku liitma ja näis mis summa tuleb.
Plussid: Vett pole tarvis teel otsida. Kaalu vähem. Pole vaja halli vee paaki (külma pärast peaks see veel toas olema). Energiat hoiab kokku.
Miinused: Filtreid vaja ritta sättida.
Korduvkasutusega pesemisvett ei julge ma veel miinuste lahtrisse pistagi, pole ju ise proovinud. SPA basseinis aga on kõik käinud. Kunagi vene ajal ehk sügelisedki saanud.
Võite lisada...
- Motamees
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
14.01.2022 15:02Aga võtame siis puhta vee teema üles. Palju puhast vett on piisav kaasa vedada? Kuidas praktika näitab?
- Arvo.A
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
15.01.2022 08:08Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Motamees
-
Teema autor
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
15.01.2022 11:24Teemavälisena tuli meelde üks seltskonna vaidlus dussi boileri suuruse üle. Üks inimene rääkis, et 50L boiler on sootuks väike ja natukese aja pärast kirus suuri elektriarveid ja valitsust, kes midagi ette ei võta.
- dyyp
-
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
15.01.2022 12:20Ja vee kulu meie kogemusel sõltub plaanidest ja vee saadavusest. Kui ma tean kust ma järgmine kord paagi täis saan ja kuna, siis jagub seda vett 2-3 päeva.
Kui on plaanitud pikem sõitmine, ja ei viitsi tegeleda vee võtmisega, siis saab kuni nädala vastu pidada selle kogusega.
Raul Jürgenson
- Alex
-
- Pole saidil
- Vana tegija
-
15.01.2022 14:27 - 15.01.2022 14:30+3725012367
VW Transporter " Ambulance" 2006