Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Kas on keegi arvutanud, kui palju euroopas reisides netti keskmiselt kulub? Eks see on individuaalne, aga mul Tele2 pakett vist 2 aastat juba piiramatu mahu ja kiirusega( millest 10GB kasutamiseks euroopa liidu riikides) hinnaga 16€tfr kirjutas: Tele2 on tulnud välja paketiga, kus 60€ eest kuus on piiramatult internetti nii Eestis kui ka Euroopas. Sealjuures pole mingeid 2-aastaseid kohustusi ega muid nõudeid.
Äkki on siit kellelegi peale minu veel kasuks.
tele2.ee/ettevotja/teenuspaketid/piiramatu-ari-euroopas
meego kirjutas: Kas on keegi arvutanud, kui palju euroopas reisides netti keskmiselt kulub? Eks see on individuaalne, aga mul Tele2 pakett vist 2 aastat juba piiramatu mahu ja kiirusega( millest 10GB kasutamiseks euroopa liidu riikides) hinnaga 16€
meego kirjutas:Kas on keegi arvutanud, kui palju euroopas reisides netti keskmiselt kulub? Eks see on individuaalne, aga mul Tele2 pakett vist 2 aastat juba piiramatu mahu ja kiirusega( millest 10GB kasutamiseks euroopa liidu riikides) hinnaga 16€tfr kirjutas: Tele2 on tulnud välja paketiga, kus 60€ eest kuus on piiramatult internetti nii Eestis kui ka Euroopas. Sealjuures pole mingeid 2-aastaseid kohustusi ega muid nõudeid.
Äkki on siit kellelegi peale minu veel kasuks.
tele2.ee/ettevotja/teenuspaketid/piiramatu-ari-euroopas
meelis kirjutas: ...
Käisin just Gambias ja 120 MB eest tuli arve 60.- EUR...seda kahe päevaga.