Tere,
Kenwoodil on vist Olevi soovidele vastav mudel olemas, suht lihtne ja mis vaja on olemas:
www.ars24.com/autoradios/kenwood/kenwood/17831/kenwood-dnr4190-dabs?c=1009726 ning hinnalt jääb ka soodsamasse hinnaklassi.
Selle "kolm ekraani" lahenduse kohta on mul oma arvamus ning kui kellegile see meeldib - siis jumala pärast.
1. See iPad on juba vaateväljast nii palju kõrval, et see on sõiduohutuse küsimus;
2. Kui üks isend nt tel heliseb siis tuleb hakata teisi seadistama kinni-lahti-vaiksemaks
3. iPad on juba küll selle kohapeal, et mingi ajapärast saab keegi ikka selle "kannikaga" või põlvedega maha pööratud;
4. Juhtmeid oma jagu sellel lahendusel (endal 100% juhtmevaba lahedus - tel kontaktalusel laeb)
5. Avalikus kohas ja/või pikemalt parkides tuleb seda "laagrit" kokku-lahku pakkida;
6. "iPadis saab tööd teha" - küsiks, et mis töö see on, mida seal rooli taga iPadis teha?
7. iPad varjab ka osa armatuuri - konditsioneeri
...
Aastast 2004 olen matkabussi omanud ja hetkel 2 aastat vana Adria Matrix. Viimase kahe aasta jooksul olen oma bussi elektriga seotud lahendustele kokku kulutanud ca 12.4k sealjuures oli buss uus ja normaalse varustusega. Kõike olen teinud üks kord ja korralikult. Olen ka võimalik, et ise mõningad asjad ülepingutanud - kuid tänaseks on üle telefoni äppide kogu vajalik info nähtav, juhitav ja kontrollitav, Nt. matkabussi asukoht, uste ja akede kinni/lahti olek - jälgimisseade, kõik temperatuurid: salong-vesi-mootor-akud, vajadusel saan panna kütma-jahutama, palju on gaasibaloonide jääk, kui palju päikesepaneelid toodavad ... Katusele lasin panna 4g/5g antenni, interneti ühendus piiramatu mahuga ruuter, Telia digiboks ning 28 tolline teler koos soundbariga on käima pandud kogu ulatuses 12V pealt. Salongiaku LiFePo4 - 300 Ah , inverter 2,5/5,0 kW ning taga garaazis veel 3,3 kW mobiilne genekas.
Kogu loo mõte on et igal asjal on oma funktsioon aga ei mingit mõttetut dubleerimist.