Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Jah, telefoniga saab helistada, iPadiga saab isegi tööd teha ja nn raadiost saab muusikat kuulata, samuti oskab raadio sul telefonist või iPadist tulevat heli esitada. Kui peaks tulema autovahetus, siis saab kõik need asjad kaasa võtta.Egert kirjutas: Kas tõesti kolm ekraani on parem, kui üks ?
Lihtsalt huvi pärast küsin, mismoodi Sa televiisori heli reguleerimisega ilma allergiata hakkama saad? Mingi spets lahendus?olevtoom kirjutas: @nootsii -- jah, eks selle nupu maketi saaksin isegi mõnel puhkepäeval koodri ja Arduino abiga tehtud, aga siis tekiks mul küsimus, mispärast peaksin maksma raha sellele firmale, kes mulle (minu seisukohalt) puudulikku aparaati tahab müüa,
(Jah, ma olen teatud asjus pirtsakas )
Vägagi spets lahendus -- ma ei vaatagi telekat . Või, noh, vahel harva vaatan, aga siis kannatan üles-alla nupud kuidagi ära.eavp kirjutas: Lihtsalt huvi pärast küsin, mismoodi Sa televiisori heli reguleerimisega ilma allergiata hakkama saad? Mingi spets lahendus?
1. Põhiline "nool" jookseb telefonis, iPad on üldise pildi saamiseks. Üldiselt pidasin silmas iPadi sinna keskkonsooli paigutamist, mul 13" ja see ei mahu sinna.Egert kirjutas: Tere,
Kenwoodil on vist Olevi soovidele vastav mudel olemas, suht lihtne ja mis vaja on olemas: www.ars24.com/autoradios/kenwood/kenwood/17831/kenwood-dnr4190-dabs?c=1009726 ning hinnalt jääb ka soodsamasse hinnaklassi.
Selle "kolm ekraani" lahenduse kohta on mul oma arvamus ning kui kellegile see meeldib - siis jumala pärast.
1. See iPad on juba vaateväljast nii palju kõrval, et see on sõiduohutuse küsimus;
2. Kui üks isend nt tel heliseb siis tuleb hakata teisi seadistama kinni-lahti-vaiksemaks
3. iPad on juba küll selle kohapeal, et mingi ajapärast saab keegi ikka selle "kannikaga" või põlvedega maha pööratud;
4. Juhtmeid oma jagu sellel lahendusel (endal 100% juhtmevaba lahedus - tel kontaktalusel laeb)
5. Avalikus kohas ja/või pikemalt parkides tuleb seda "laagrit" kokku-lahku pakkida;
6. "iPadis saab tööd teha" - küsiks, et mis töö see on, mida seal rooli taga iPadis teha?
7. iPad varjab ka osa armatuuri - konditsioneeri
Lõime alguses mainitud Zenec Z-E3766 pidavat tulema lausa kahe puldiga. Vt. www.movera.com/multimedia/navigation-rueckfahrsysteme/navigation/96069/naviceiver-z-e3766?number=9955779&c=1917WoWa kirjutas: Teema huvitav. Nimelt teemaalgataja "volume" nupule oleks minu prioriteet veel lisaks pult. ...