Valgevene

Valgevene

11.04.2016 16:32
#1
Tere.

Plaanin suvel külastada Valgevenet. Küsimus tekkis registreerimise kohta. Liigun ringi ja ühe koha peal ei plaani kaua peatuda. Kas pean siis igal pool registreerima. Saatkonnast vastati, et tuleb võtta kutse Valgevene kohalikust matkaautode klubist kutse ja nemad siis garanteerivad.

Ise mõtlesin, et kui teen registreeringu ühes kohas või siis näiteks kahes kohas. Aga tegelikult sõidan ringi ja teistes kohtades ei registreeri. Kas võib sellest probleeme tekkida? Ja kuidas on lahendanud selle probleemi teised sinna sõitnud?

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Valgevene

12.04.2016 16:47
#2
Ise küsisin ise vastan. Küsisin infot Valgevene caravaniklubist ( www.caravaning.by ). Vastati siis, et registreerida tuleb siis kutsuja või kui firma, siis selle asukohas. Meie puhul on siis kutsega tegu, seega registreerime kutsuja aadressil ja siis reisime mööda Valgevenet ringi. Sama on nähtavasti siis kui tegemist on turismiga. Ühes kohas registreerid ja reisid siis ringi

Panen ka vastuse teksti, kes vene keelt mõikab, saab lugeda.

Если вы приезжаете по частному приглашению, то вы регистрируетесь 1 раз по месту жительства того, кто Вас пригласил. Это обязательная процедура. Если не сделаете этого и у Вас и приглашающего будут проблемы (штраф и т.д.). Если вы переезжаете, путешествуете - регистрироваться дополнительно не надо. Даже если кто-либо поинтересуется о регистрации - говорите, что уже зарегистрированы по месту жительства приглашающего вас человека. Если вас приглашает организация (фирма, клуб и т.д.) - юридическое лицо, она несет ответственность за вашу регистрацию и обязана сделать это. Причем в обоих случаях, должны быть зарегистрированы все приехавшие по приглашению (ваша семья, друзья - все кто пересек границу по приглашению).

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev