Zakynthos

Zakynthos

20.03.2016 14:15
#1
Küsimus siis selline,kas keegi on käinud matkaautuga Zakynthosel Kreekas.Kui on käinud kuidas sinna pääseb kõige kergemini ja kus ööd seal veeta?
+372 5112298 MB-Challenger 315

Nr 745

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Zakynthos

20.03.2016 17:42
#2
Igati väärt plaan.Pole küll midagi tarkka Zakynthose kohta öelda, küsiks hoopis millal plaan minna? Omal tuttavad noored käisid sõidukaga, olid väga rahul. Tundub et tuleb Igoumenitsast minna. Sealt käivad vähemalt suured laevad. Eelmine aasta jäigi reis tegematta, oleks lahe minna mitme autoga.Mis kostad? Kui on küsimusi võib alati ka kõllata. Tel. 5276606 Alar.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Zakynthos

20.03.2016 18:09
#3
Septembri esimestel päevadel minek .Eelmine aasta käisin Lefkadal ja seal meeldis.
+372 5112298 MB-Challenger 315

Nr 745

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Zakynthos

27.03.2016 19:07
#4
Zakynthosel käisime 2009 a. septembri keskel. Enne saarele minekut peatusime "Ionian Beach" kämpingus, kus oli tehisliiva rand, kena rannabaar, bassein ja hea köögiga restoran. Sealt ca 20 km. on Killini sadam, kust väljub praam Zakynthosele. Saarel sõtsime kõigepealt Laganasesse, kus on liivarand, aga tüüpiline turismikeskus. Seal käisime klaaspõhjaga laevaga merikilpkonni vaatamas. Piletit ostes kinnitati, et kui kilpkonni ei näe, makstakse raha tagasi- meie nägime. Peamine huvi oli meil saare põhjapoolne loodus. Peatumiskohaks valisin "Alykes Campingu", mille leiab ka Googli kaardilt. Kohale jõudes oli kämping täiesti tühi, platsid olid suhteliselt väiksed ja puude all, kuhu meie autoga oli raske mahtuda. Kämping kuulub apartmenti juurde, kus korralik bassein vahetult rennas ja külastajad valdavalt inglased. Meile pakuti matkaauto jaoks kohta basseini kõrval vahetult vastu merd. See plats on võrdlemisi väike, kuhu mahub ca 4 autot, tihedamalt ka rohkem. Paar päeva olime seal üksi, siis saabus üks auto Hollandist. Koht oli väga mõnus, kuigi kiviklibune rand. Sealt tegime oma rolleriga väljasõite saare põhjaosasse. Kõige vägevam vaatamisväärsus on Kreeka üks kõige rohkem pildistatud "laevavraki rand", mis kämpist ca 20 km. Veel on väga ilusad ida-kaldal "sinised koopad", mida saab näha merelt paadireisil. Zakynthoselt lahkusime uuesti Killini sadama kaudu Patrasesse, kust sõitsime laevaga Veneetsiasse. Nendel laevadel on "kämpimine pardal" s.o. matkaautodele eraldi dekk, kus elektriühendus ja elad enda matkaautos. Meile Zakynthos väga meeldis, head reisi!
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Vamm

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Zakynthos

08.09.2016 22:25
#5
Zakinthosel käidud,meeldis kuid järgmine kord rendin auto saarel sõitmiseks.Kõik vaatamisväärsused on matkaautuga raskelt ligipääsetavad.Väga püstised laskumised ja tõusud.Võtke kindlasti sadamast kasrt kuna keps tõrgub.Kämpinguid on vähe ja väga madalate puudega.Käisime vaatamas Tartaruga kämpat,seal liikumiseks peab motikas kaasas olema.Laganases käisime ka vaatamas ja lõpuks peatusime mingis Kalamaki kämpas.Mind huvitab veealune elu ja see oli seal huvitav.Pilet Kyllinist Zakinthosele edasi tagasi maksis 114,70 euri.Teeäärsetest turistikatest pole mõtet miskit osta,marketites kõik odavam ja sama kaup.Kuna Zakinthosel lubas 3päeva vihma sõitsime Lefkadale kus ilm parem.Laevahuku randa pääseb ainult merelt paadiga,ülevalt avaneb ka ilus vaade aga peab vähe turnima eemale vaateplatformist.Laevaga ei pääsenud ringile kuna ilm kehv ja väga kõva tuul.Tore oli kuigi sai vannutud ka.
+372 5112298 MB-Challenger 315

Nr 745

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev