Minu Leedu kleepsu ostmise tuhin tulenes sellest, et sõbra buss on registreeritud 5 istekohaga kaubikuks, kuna taga eraldi vaheseinaga kaubaruum.
Nagu juba kirjutasin, minu M1 kategooria seda kleepsu tõesti ei vajanud, samas polnud mul vaja ka seda "igakordset kinnipidamist", kuna käisin seekord euroopas ilmaet oleks kaasas olnud kärulubadega juhti üle 3500kg autorongiga (auto ja suvila ) ja ei vajanud üldse mingit pistelist kinnipidamist kontrolliks ;-P
Nii ma selle kleepsu tagasi tulles sõbra soovituse peale ostsingi 37 kohalikku raha läks, ehk siis autorong üle 3500kg N1 kategooria auto järgi. Ega eest poolt binokliga piiludes ei näe ka, kas on suvila T4 kaubiku taga või on tegu M1 kategooriaga.
..............................................................
Mis puutub selle autoklubi kodulehel olevasse informatsiooni, siis võib see ka vabalt olla vananenud. Seda tuleb täpsustada juba lehe haldajalt, mina kopeerisin ainult lingi.
................................................................
Mis Viatol boksi puutub, siis kui krediidi summa on üle 100 zloti, käib 2 piiksu, kui jääb alla 100,siis üks piiks.
Kui teepeal mujal piikse boksist ei käi, siis ilmselt ei satu nende riiklike kiirteede väravate alt läbi sõitma. Need on väga lihtsalt ära tuntavad monstrumid, metalltorudest konstruksioon üle tee, kaamerad ja ühes servas taevasse poolviltu keeratud kinnise korpusega sati pann andmeside jaoks. Igas sellises väravas peaks boks samuti piiksuma.
Bussisõit kaitseb keskkonda
.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.