Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Tean, sinna teele saab jääda ka Zaton. Tegelikult on sul kodutöö tegemata.Izmir on Türgis.Zatoni kämpingus oli kaubanduskeskus aia taga.
kaminahi, teeks nii, et igasugu jama ajad kuskil teises foorumis, sinu teemadesse mittepuutuvad postitused hakkavad vaikselt juba ajupeetusega inimese muljet jätma.Tean, sinna teele saab jääda ka Zaton. Tegelikult on sul kodutöö tegemata.
Mis kellelegi põnevust pakub aga sinu arvutud 0 teemad ütlevad palju, ehk ei ületa uudiskünnist. Seekord püüdsin sind järjekordsest 0-st päästa.kaminahi, teeks nii, et igasugu jama ajad kuskil teises foorumis, sinu teemadesse mittepuutuvad postitused hakkavad vaikselt juba ajupeetusega inimese muljet jätma.Tean, sinna teele saab jääda ka Zaton. Tegelikult on sul kodutöö tegemata.
Kui küsitakse küsimus Izmiri kohta, siis loomulikult mingi Uugametsa ei sobitu teemasse.Priit, seda minagi, et andsin teemasse oma panuse. Selgus, et ei sobinud.
Olen Türgis käinud kaks korda ja sellel aastal soovis abikaasa külastada kaubanduskeskust. Üldjuhul on kaubanduskeskused suht sellised nagu nad on, kuna tee peale jääb suurlinn Izmir, siis võiks seal mingi suurem asi ka olla(vähemalt ma ise nii arvan). Mind ennast kaubanduskeskus ei huvita ja see tõttu võin ka parklas istuda aga mugavam oleks kämpingus olla, sellest tekkis ka küsimus - Kas keegi on seal olnud, nagu näha, siis keegi ei ole olnud. Teemasse igasugu muud jama sisse toppimiseks aga ollakse meistrid. Isegi null vastust teemale on produktiivsem, kui 10 vastust teemast välja.Ausalt ma ei saa aru:
4. Põhiküsimus on tegelikult mulle, miks peab kämpinguplatsi aia taga olema suur kaubanduskeskus?
Olen Türgis maha sõitnud 2000+ km ning võin kinnitada, et matkabussi kultuur on seal kaugel euroopalikust kultuurist. Neid kämpinguid on seal aga, et neid veel hakata valima ?? -> oled õnnelik, kui leiad enam vähem normaalse. Pealegi Izmir on ametlikult 3+ milj inimest , reaalsuses aga 4+ milj inimest. Täielikult suurlinn, miks sinna üldse matkabussiga ronida? Mina käisin seal ilma matkabussita.
Kuidas küsitakse, nii saab vastata, ehk natuke 0-i päästmine.Ausalt ma ei saa aru:
2. Proovisin internetist leida küsimusele vastuse ning selleks kulus vähem aega kui foorumis teema algatamiseks (vastus Izmiris ei ole kaubanduskeskust, kus läheduses oleks kämpinguplats);
3. Arusaamatuks jääb, miks pakutakse vastuseks - Zaton. Juhuslikult olen käinud mõlemas kohas, nii Zatonis, kui ka Izmiris aga ühele tripile ei mahu need ühelgi eestlasel;
Nojah, kui kämpat pole võtta, siis selline parkimise luksus Türgis on ka väärt parklas tiksumistPunkelile: ostukeskus võib olla täitsa OK aga selle aia taga kämpingu platsi ei tundu olevat.
Jajah, sa soovita veel Googli või Waze põhiselt Türgis ringi sõita, usun et saad päris paljusid “sõpru” juurde.Googel annab ju ainult kuiva vastuse, ei mingeid emotsioone, vastukaja.
Teema pealkirja lugedes hakkan sinu diagnoosi ka ise uskuma. Kas ainult mulle on seal kabanduskeskus või veel kellelegikaminahi, teeks nii, et igasugu jama ajad kuskil teises foorumis, sinu teemadesse mittepuutuvad postitused hakkavad vaikselt juba ajupeetusega inimese muljet jätma.Tean, sinna teele saab jääda ka Zaton. Tegelikult on sul kodutöö tegemata.
See pealkirja tekst jookseb kõikidele omasoodu edasi, nii et minu parandamine kuskil X kohas ei anna sellele küll midagi, näiteks praegu muudan ära tsitaadi pealkirja.Meelis, seda umbluu teksti olen minagi lugenud, aga viisakas on kasutada õigekirja, kui just pole tegu tahtliku sõnamänguga. Juhuslikud eksimused on võimalik parandada.
Oleksid saanud lihtsalt vabandada.See pealkirja tekst jookseb kõikidele omasoodu edasi, nii et minu parandamine kuskil X kohas ei anna sellele küll midagi, näiteks praegu muudan ära tsitaadi pealkirja.