Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
kaminahi kirjutas: Saad sa konkreetsem olla.
punkel kirjutas:kaminahi kirjutas: Saad sa konkreetsem olla.
Jah ikka saab, euros = Euroopa kõnekeeles
Jeebus maria, sa nagu mingi eilane. Kui masinaga kannatab 2€ eest toimetada, siis miks tavaline kallamine maksab 10€ või arvad, et koguvad 2 eurose masina jaoks raha?kaminahi kirjutas: Ma küsisin selle 2 eurose masina kohta. Ma olen selliseid kohanud, kord ka tarvitanud, aga ma ei ole neid kohanud mujal, kui suurtes käpingutes. Sa avalda oma rehkendus, mis ajaga meie Saare paadiküla selle investeeringu ka tulusse tõsta suudaks.
Olen hakanud tähele panema, et hindade üle sarivingujad ise sugugi mitte mitte odavad mehed ei ole.
Jäta see teiste rahakotis sorimine ja tee oma asja. Iga mees teab ise, mis hinnaga mida müüb ja ostab. Ainult üks ving sul. Pealegi, sinu rehkendustes on alat vähemalt pooled tegurid puudu.punkel kirjutas:Jeebus maria, sa nagu mingi eilane. Kui masinaga kannatab 2€ eest toimetada, siis miks tavaline kallamine maksab 10€ või arvad, et koguvad 2 eurose masina jaoks raha?kaminahi kirjutas: Ma küsisin selle 2 eurose masina kohta. Ma olen selliseid kohanud, kord ka tarvitanud, aga ma ei ole neid kohanud mujal, kui suurtes käpingutes. Sa avalda oma rehkendus, mis ajaga meie Saare paadiküla selle investeeringu ka tulusse tõsta suudaks.
Olen hakanud tähele panema, et hindade üle sarivingujad ise sugugi mitte mitte odavad mehed ei ole.
punkel kirjutas: Jube lahe oli foorum, kui sa kuskil ära olid, ....
Foorum ja päriselu on kaks erinevat asja, foorumis räägivad erinevad inimesed erinevatel aegadel ja selleks, et lõimes aru saada, kelle vastust kommenteeritakse, selleks ongi tsiteerimine. Tsiteerimise kohta olid omalajal isegi soovitused ja õpetused olemas. Tänasel päeval ei oska suur osa kasutajaid isegi emaile tsiteerida, mis siis veel foorumist tahta. Imelik arusaam on teil vingumisest, kui vigadele viitamine on vingumine, siis minu pärast olgu see vingumine ja vingumine on vajalik, et asjad korda tehtaks.Arvo.A kirjutas: Kas sa päriselus suhtled ka nii, et enne kaasvestlejale vastamist kordad üle tema just äsjaöeldud lause? Ilma tsiteerimata ei ole võimalik foorumit kasutada, viidata teksti alguses, kellele see on mõeldud- lgp see ja too? Kas on väga keeruline teha ctrl-c ja ctrl-v konkreetsest lausest või sõnast? Peaasi, et saaks vinguda...
Ma püüan küll viisaka mehena eideliku vingumise vastu sõna poetada. Mis selles eidelikku on Aga kui palju keegi millegi eest oma platsil küsib, jäägu see siin pooliku tõe põhjal soigumata. Aga ka sina ei saanud muidu.boob kirjutas: Kurask,
Püüa nüüd aru saada, et kõik ei ole lambad, kes ennast igalpool pügada lasevad. Hea oleks, kui sa teienkord kommenteeriks teemat, mitte ei aja suvalist udu.kaminahi kirjutas: Mis on pistmist võõral inimesel, mis hinnaga keegi midagi müüb, mida oma kuulutuses avaldab...
punkel kirjutas:Püüa nüüd aru saada, et kõik ei ole lambad, kes ennast igalpool pügada lasevad. Hea oleks, kui sa teienkord kommenteeriks teemat, mitte ei aja suvalist udu.kaminahi kirjutas: Mis on pistmist võõral inimesel, mis hinnaga keegi midagi müüb, mida oma kuulutuses avaldab...
Ole hea mees ja loe uusti küsimust - Kas siis kämpa koha sees purgimist pole? mis siin vingumist on?kaminahi kirjutas: Siin paneb inimene üles tutvustuse igati mõnusast, viisakast, puhtast kohast ja kohe on kohal sinu vingumine, et sind pügatakse.
punkel kirjutas:Ole hea mees ja loe uusti küsimust - Kas siis kämpa koha sees purgimist pole? mis siin vingumist on?kaminahi kirjutas: Siin paneb inimene üles tutvustuse igati mõnusast, viisakast, puhtast kohast ja kohe on kohal sinu vingumine, et sind pügatakse.
Kuule kaminahi, kas sa oled alaarenenud või on lihtsalt loll komme foorumit risustada? Kui esimene, siis on asi selge ja põhjendada pole vaja aga kui teine variant, siis miks adminnid sind siit foorumist minema ei bänni? Eeldame, et sa kuulud teise gruppi, siis millises külakoolis sa käisid, et eesti keelt ei õpetatud või on vanusega kõik meelest läinud? Eesti keeles lõpeb küsilause küsimärgiga, said aru? See mida sina viitad ei ole küsimus vaid jutustav lause, antud juhtumil siis võrdlev. Kui sina liigitad sellise võrdluse vingumise alla, siis sa peaks ravile minema. Eesti Pank, riigiasutused jms ning peavoolumeedia avaldab igapäevaselt artikleid võrdluste kohta, kas need on vingumised? Näe siin vinguvad palkade üle arileht.delfi.ee/artikkel/120320542/edetabel-vaata-missugust-tootasu-pakutakse-tanavu-koige-populaarsematel-ametikohtadelkaminahi kirjutas: Õpetad mind lugema? Aga palun:
"Huvitav, et hinnakirjas ei ole karavanil märgitud hallvee ega reovee teemat, küll aga on eraldi välja toodud reovee purgimine 10€? Kas siis kämpa koha see purgimist pole? Ja 10€ vetsu tühjendamine on suht kallis, euros saad paari euro eest tühjenduse, kassetipesu ja wc keemia."
PS. Kas sa suudaksid oma küsimused omale ise selgeks teha?