Palanga-Ventspils-Kuldiga

Palanga-Ventspils-Kuldiga

24.08.2011 22:51
#1
Tere!

Tulime just Läti Leedu kolmepäevaselt sõidult. Algsihiks oli Palanga. Sõitsime sinna ühe jutiga ja külastasime teel Rundale lossi, kus on hästi ilus ja suur aed.
Esmaspäev oli nii vihmane, et lasime Palangast ruttu jalga. Palangas ööbisime tasulises ja valvega parklas kohe peatänava lähedal umbes 100m.
Võtsime suuna Ventspilsi. Meile hakkab see linn järjest rohkem meeldima oma ilusate parkide ja korras tänavatega. Soovitame soojalt minna vaatama. Ventspilsis on hea ööbida muuli juures olevas suures parklas, kui ei ole huvitatud elektrist. Isegi WC oli olemas.
Edasi põrutasime Kuldiga linna. Seal on Euroopa laiem kosk ja oma Läti Veneetsiaks kutsutava jõega, mis voolab läbi linna majade vundamentide vahelt. Ka vanalinn on äärmiselt ilus.:P
Külastasime ka kinomuuseumi, mis asub Tukumsi külje all. Esimene kord oli seal põnev (4.aastat tagasi), aga ega seal midagi suurt muutunud ei olnud. Kes käinud pole, siis ikka soovitame minna.
Oleks need Läti teed ainult korras. Palangast Ventspilssi on ikka hullumaja lapivad asfaldit kruusaga. Lõuna-Eestist minna ei ole ühtegi korralikku teed.:woohoo:

Puhast vett saime Lätist ainult Statoili tanklatest.

Kui kedagi huvitab, siis küsige.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev