Talvepuhkus Hispaanias.

Talvepuhkus Hispaanias.

22.11.2025 19:49 - 22.11.2025 20:34
Et kõik ausalt ära rääkida, tuleb alustada algusest. 
Esimest korda sattusime Tenerifele Soomest, kus perenaine Maiju meile reisi soovitas ja soodsalt kasutuseks sebis. See oli 19 aastat tagasi, ehk 20 juubelit tähistame siin tuleval aastal. Maiju kiitis, nemad on perega viis korda Tenerifel puhanud. Mina mõtlesin seda kuulates, et mis mõttes, viis korda samas kohas... No oleme nüüd siin seitsmendat korda. Mitte viimast. Kohaloeku kodud on olnud erinevates paikades vaid sedavõrd, et üks kord me ei peatunud Puerto de la Cruzis. Saare oleme igal korral ka autoga suhteliselt suures osas läbi kurvitanud. Kord sai autoga isegi praamiga Crand Canarial käidud, sai seal ringi ja risti sõidetud.  Ilma autota oleme laevaga seilanud La Comera saarele ja lennukiga lennanud La Palma saarele. Viimane on see, kus üks aasta tuld purskas. Laavaväli oli üsna suur, vaatasime üle. Eelmisel aastal olime siin rekordi, 100 päeva. Seekord  tuleb kogu reis, mis sisaldab peale lendamise ka 3 päevast  automatka, Barcelona lennuväljalt Malaga lennuväljale, kokku nii 40 päeva. Selle reisi erilisus sai selline, et kui varem tegi siin kaugtööd naisu, mina ju kaugtööd teha ei saa, siis nüüd tema puhkab mind abistades  ja mina vist tegin oma viimse ahju. Sai see kohalikke olusid ja vajadusi põhjalikult arvestav, omanikuks on siin elav ja töötav eestlanna. Disain sai rangelt soovidele vastav ;)
Homme olen kutsutud uude kohta, ametialasele konsultatsioonile.  ;)
 Matkaautod siin pigem seisavad kusagil, suhteliselt vabalt ja suvalistel platsidel, tänavatel. Enamus E numbriga, kodakondsed. On ka mõned kämpingud teada. Sõitsime siin alustuseks nädala autoga, nüüd homsest kolm päeva.  Ikka sõiduatodega.
 Aga muidu on siin tore. Päriselt!

Raivo Koppel
729

Viimati muutis: 22.11.2025 20:34 kaminahi.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev