Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Telgivai kirjutas: ööpäev matkaautoga Pärnu linnas tavalises parklas maksab nt. juba isegi 30.- ja seal pole ühtegi teenust sees.
No seda kalkulatsiooni saab teha küll. Ütleme, et kasutusel on päevasid mai, juuni, juuli, august ja september, ehk siis 5x30 = 150 päeva, kui virutada täie laksuga siis 30 x 30 x 150 = 135 000. Kui arvestada 2 inimest tööle, siis 2000€ puhast kätte palgakulu on ettevõttele ca 3500 x 2 x 5 = 35 000. Ma ei oska öelda, mis kulutused seal veel on aga kindlasti on elekter, ütleme, et maksimaalselt lastakse läbi 6A, ehk ca 1,5kW x 24h x 30 x 10 senti x 150 päeva saame maksimaalselt 16 200, mis ei ole muidugi väga reaalne, ütleme, et 10k € Eks siis suuremate kulude peal saame 45k € Ma saan aru, et seal on veel teatud teenused, mis võivad midagi sisse tuua ja midagi välja viia aga ca 6 kuu nn rasv täis majutuse pealt oleks 90k € miinus käibekas. Kusjuures siia ei ole arvutatud igasugu muid majutamise teemasid(telkimine, firmaüritused jms). Nii et täis täituvusega on potensiaali küll, mis aga on tegelik elu, teab vaid teenusepakkuja ise.meelis kirjutas: Väikese kalkulatsiooni saaks igaüks teha, kui loeb kokku klientide arvu ja saab teada palju kuu jooksul laekub.
Sellist unelmate täituvust saavad need asutused nautida mõnel üksikul päeval. Muul ajal käib see tegevus ilmselt miinuse piiril.punkel kirjutas:No seda kalkulatsiooni saab teha küll. Ütleme, et kasutusel on päevasid mai, juuni, juuli, august ja september, ehk siis 5x30 = 150 päeva, kui virutada täie laksuga siis 30 x 30 x 150 = 135 000. Kui arvestada 2 inimest tööle, siis 2000€ puhast kätte palgakulu on ettevõttele ca 3500 x 2 x 5 = 35 000. Ma ei oska öelda, mis kulutused seal veel on aga kindlasti on elekter, ütleme, et maksimaalselt lastakse läbi 6A, ehk ca 1,5kW x 24h x 30 x 10 senti x 150 päeva saame maksimaalselt 16 200, mis ei ole muidugi väga reaalne, ütleme, et 10k € Eks siis suuremate kulude peal saame 45k € Ma saan aru, et seal on veel teatud teenused, mis võivad midagi sisse tuua ja midagi välja viia aga ca 6 kuu nn rasv täis majutuse pealt oleks 90k € miinus käibekas. Kusjuures siia ei ole arvutatud igasugu muid majutamise teemasid(telkimine, firmaüritused jms). Nii et täis täituvusega on potensiaali küll, mis aga on tegelik elu, teab vaid teenusepakkuja ise.meelis kirjutas: Väikese kalkulatsiooni saaks igaüks teha, kui loeb kokku klientide arvu ja saab teada palju kuu jooksul laekub.
On olemas kämpasid, kus ööpäev on ka 300€ ja inimesed on seal olemas, kuid kas ei peaks vaatama summa summarium asja? Kui minna automajaga, siis selleks on hunnik põhjuseid ja igal põhjusel on nn hinnalipik juures ning neid peabki omavahel võrlema. Kas 100€ Horvaatias on automajaga parim lahendus või mitte tulebki nende põhjuste põhiselt kokku arvutada. Minu reis Türki jääb see aasta ilmselt viimaseks või siis hakkan kasutama vabaparklaid või nn stellplatse(mis on üldiselt väga ok-d, kuna hinnad on nii kalliks läinud, et autoga edasitagasi sõit ja kohapeal olemine läheb oluliselt kallimaks kui lennukiga minna ja näiteks sõidukas rendikast võtta(ka jalgratast saab rentida). Eestis kämpida kämpingus ei näe erilist põhjust kirvehinda maksta, kuna Eestis ei ole vajadus kogu oma aelmist kaasa tassida, ehk siis see annab võimaluse hoopis teisi reise teha. Loomulikult on inimesed erinevad ja nende ootused ja vajadused erinevad, mina võin naisega koos käsipagasiga ka mööda maailma ringi käia, ilma et ma matkaautost puudust peaks tundma.Ivar Kalev kirjutas: Vaadates hindu turismihooajal osades kämpingutes Soomes ja näiteks Horvaatias (kus hind on 100 € juurde ööpäev ja nii mõnigi eestlane rahulikult maksab)
punkel kirjutas: On olemas kämpasid...