Sloveenia, Pivka Jama kämping Postjna Cave juures

Sloveenia, Pivka Jama kämping Postjna Cave juures

16.07.2013 16:10 - 16.07.2013 16:44
#1
Kuna oli planeeritud külastada ka Postojna koopaid Sloveenias, liikusime sinnakanti. All koobaste parkla kõrval ka eraldi parkla matkaautodele, kus ka mõned autod olid, tavalisel asfaltplatsil.
Kuna GPS näitas eemal, mäeotsas teist kämpingut läksime sinna. Metsas puude all ja vahel erinevatel tasapindadel platsid - mine kuhu tahad, elekter olemas, kapid lukustamata. Suhteliselt uus pesukompleks sissesõidul retseptsiooni lähedal, lisaks bassein. Äkki oli kümme olijat kokku - telkijaid, pisibusse, matkakaid. Pesu täielikus üksinduses, nõude ja pesupesemine, täielikus üksinduses. Õhtul küll eriti midagi teha ei olnud kui mäest alla linna ei tahtnud minna (kitsas autotee ca 5km).
Hommikul kell 9 (ja ka hiljem) tunnine eksursioon ca kümnele inimesele (pilet 10 eurot) ülemistessee koobastesse - lahe, nagu privaateksursioon, võis pilti teha (all koobastes väidetavalt vist mitte) ja jutt (inglise keelne) huvitav. Niiet ei jõudnudki alla Postojna koobastesse, aga vägev oli seal ülevalgi.
FIAT SEA P200 `2007
Klubiline 644
Viimati muutis: 16.07.2013 16:44 tohoh.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Re: Sloveenia, Pivka Jama kämping Postjna Cave juures

17.03.2014 12:38
#2
Tere.
Muidugi imelik, et minnakse Postojna koopaid vaatama, aga sinna ei jõutagi. Nii kaugele sõita ja mitte sinna minna?? Koopad on ainult mõne kilomeetri kaugusel. Üleval koopad ja Postojna koopad on väga erinevad ju. Liigutakse ju all koobastes rongiga, mis on omakorda elamus. Kas need koopad kõige ilusamad on, on juba järgmine küsimus. Aga elamus on kindlasti. Kämpingust paremale keerates ca 15 km kaugusel on ka Predjama kindlus mis on ehitatud suure koopa ette. Ka see on vaatamisväärsus. Ja piletid koobastesse ja kindlusesse saab odavamalt, kui need osta ühe komplektina.
Olime seal kämpingus 2013 septembris. Kämping on tõesti hea. Looduslikult erinevatel tasapindadel. Septembris oli seal väga vähe rahvast, et oli võimalik täiesti privaatne koht leida. meil on koer reisidel kaasas ja ta sai seal ka natuke ringi joosta. Muidugi on ka väljaspool kämpingut suured metsad, kus koeraga saab vabalt jalutada. Septembris juba polnud, aga suvel on nähtavasti suur bassein ka avatud. Pesuruumid ja tualetid olid väga puhtad. Kämpingu sissepääsu juures on ka väike restoran ja minimarket.

Lisatud failid:

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Moderaatorid: Ivar Kalev