Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Oot, millal siis veel aega on?? Enne pidi kogu aeg neid puhkusepäevi arvestama ja lugema, nüüd vaatad rohkem ilmateadet, millal minna. Seekord saime kindlasti pihta. Ma selline just pensionär, aega peab ikka võtma.kaminahi kirjutas: Ei ole pensionäridel sedasi aega rännat Jääb vaid kadestada. Oleme ikka sõbrad edasi
Hind oli 23€ päev, 2 inimest ja elekter. Muidu oleks 25 aga ACSI kaardiga väike ale, kuigi pole justkui ACSI kaardi kämping. Vesi on igal krundil olemas. Gaasiballoone saab propaaniga täita Nafplionis, vahetada nagunii ei tahaks balloone. Ühiskondlikus kööginurgas on gaasipliit, olen seal käinud kartuleid keetmas. Korralik pesumasin 5€, kasutuskord. Kuna inimesi vähe, siis pole mingeid järjekordi kuskil. Mulle endiselt arusaamatu, et sellised ilmad, aga inimesi minimaalselt. Iga päev käime rannas, mina ka ujumas, aga inimesi pole praktiliselt. Kas midagi pikema perioodi eest hinnas muutub ,selgub reedel, kui siit lahkume. Täpselt 2 nädalat saab täis. Päris suur boonus (mitte niivõrd rahaline) on see, et perenaine on meile mitu kotitäit mandariine ja apelsine tassinud, pole eales nii häid enne saanud.tohoh kirjutas: Tere. Mis see päeva hind ka tuleb (või kui pikemalt, palju siis) ja mis selle eest saab (elekter, vesi jms). Kas ka gaasi pakutakse?