Carado kasutusjuhendit
- boob
-
Teema autor
- Pole saidil
- Spetsialistist foorumlane
-
Carado kasutusjuhendit
14.02.2021 10:32
Hommik ja head sõbrapäeva.
Vaevan ennast Carado kasutusjuhendiga.
carado.com/de/en/mycarado/operating-manuals
Carado lehel on küll juhendid, aga saksakeelsed. Sama seis ka majaga kaasas oleva raamatuga.
Tahaks end veidi harida, aga ei mõista saksakeelt ja tõlkerakendused ajavad päris palju jama, ehk arusaamatut tõlget ja segased asjad jäävad ikka segaseks.
Seega kuna ma ise inglise või eesti keelset juhendit ei suutnud leida, küsin siin, äkki kellegil on või oskab juhendada mind õigemasse suunda. Majaks 2019 aasta Carado A461
Vaevan ennast Carado kasutusjuhendiga.
carado.com/de/en/mycarado/operating-manuals
Carado lehel on küll juhendid, aga saksakeelsed. Sama seis ka majaga kaasas oleva raamatuga.
Tahaks end veidi harida, aga ei mõista saksakeelt ja tõlkerakendused ajavad päris palju jama, ehk arusaamatut tõlget ja segased asjad jäävad ikka segaseks.
Seega kuna ma ise inglise või eesti keelset juhendit ei suutnud leida, küsin siin, äkki kellegil on või oskab juhendada mind õigemasse suunda. Majaks 2019 aasta Carado A461
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
- Priit Käos
-
- Pole saidil
- Vana tegija
-
- reimo
-
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
- olari
-
- Pole saidil
- Vana tegija
-
- boob
-
Teema autor
- Pole saidil
-
- Ivar Kalev
-
- Pole saidil
- Moderaator
-
Re: Carado kasutusjuhendit
14.02.2021 22:41
Ahoi sõber!
Õigesti teed, et loed. Kasutajad jätavad tihti kasutamata võimaluse leida oma toodete kasutusjuhenditest asjad, kuidas oma tooteid õigesti kasutada, veel enam kasutada funktsioonid, mida nad ei teagi, et olemas on
Mis matkabussi puudutab, siis see on piisavalt keeruline, et ma ka oma ligi 15. aastase kogemusega ei suudaks uuel bussil ilma juhendit uurides kõiki võlusid kätte saada. Ma soovitan, ikka tasub kasutusjuhendit uurida.
Õigesti teed, et loed. Kasutajad jätavad tihti kasutamata võimaluse leida oma toodete kasutusjuhenditest asjad, kuidas oma tooteid õigesti kasutada, veel enam kasutada funktsioonid, mida nad ei teagi, et olemas on

Mis matkabussi puudutab, siis see on piisavalt keeruline, et ma ka oma ligi 15. aastase kogemusega ei suudaks uuel bussil ilma juhendit uurides kõiki võlusid kätte saada. Ma soovitan, ikka tasub kasutusjuhendit uurida.
Klubi Eesti Karavan liige nr 652
- ecuke
-
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
- Autocamper OÜ
-
- Pole saidil
-
- boob
-
Teema autor
- Pole saidil
-
15.02.2021 20:54 - 15.02.2021 20:55
Maaletooja vastas, et Inglisekeelset kasutusjuhendit Sakslased kahjuks ei paku, oleme sellega ise ka hädas.
Ecuke, kas jagaksid ka? Meili või kuidagi?
Autocamper, see on auto osa juhend nagu ma aru saan?
Ecuke, kas jagaksid ka? Meili või kuidagi?
Autocamper, see on auto osa juhend nagu ma aru saan?
Viimati muutis: 15.02.2021 20:55 boob.
- meelis
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- Autocamper OÜ
-
- Pole saidil
-
- nootsii
-
- Pole saidil
- Foorumi guru
-
- reimo
-
- Pole saidil
- Kogemustega foorumlane
-
17.02.2021 18:24
Minu laupäeval Elddisesse saadetud meili vastuseks tuli täna 2000a originaalkasutusjuhendi pdf.
Elektriskeemi kahjuks ei saadetud, kuna neil pidi olema väga kattev edasimüüjate võrk ja lähim esindus aitab. Meilis viidatud link näitas lähima esinduse asukohaks Hollandit, nüüd ootan infot, kes Eestis võiks seda rolli täita...
Elektriskeemi kahjuks ei saadetud, kuna neil pidi olema väga kattev edasimüüjate võrk ja lähim esindus aitab. Meilis viidatud link näitas lähima esinduse asukohaks Hollandit, nüüd ootan infot, kes Eestis võiks seda rolli täita...
Hobby 540 WFU Excellent
Elddis Hurricane 2000 GTX
Klubi Eesti Karavan liige #984
Elddis Hurricane 2000 GTX
Klubi Eesti Karavan liige #984
- boob
-
Teema autor
- Pole saidil
-
Moderaatorid: Ivar Kalev