... Viimase reisi ajal oleks hea meelega mõned törtsud idikatele teinud.
Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.
Siin on nüüd 2 erinevat lähenemist. Kas bussil on suruõhk olemas või otsid sellist, mis töötab 12V pealt? Kui suruõhk olemas, pole iseenesest midagi keerulist. Pasunal on endal küljes 12-24V töötav klapp ja suruõhu sisend. Ühendad sinna suruõhuvooliku ja lisad armatuuri lüliti, kust läheb vool pumba klapile ja tehtud.Kas keegi on paigaldanud matkakale mõnda võimsamat õhkpasunat? Viimase reisi ajal oleks hea meelega mõned törtsud idikatele teinud.
Märkus on muidugi asjakohane, kuid bussil võiks olla ikka veidi soliidsem signaal, kui tavaline "mägrapeer"Űks "kalluriproff" lasi autobaasi õues tõrtsu signaali. Teine kommenteeris, et ma käin Moskvas ära ühegi tõrtsuta, sa kallutajamees
tuled baasi õues lõugama.
Űks "kalluriproff" lasi autobaasi õues tõrtsu signaali. Teine kommenteeris, et ma käin Moskvas ära ühegi tõrtsuta, sa kallutajamees
tuled baasi õues lõugama.
Õhupaagi pealt on kiirem.Kumb variant see tõhusamalt töötab?
Asjaloopijatest ei tea midagi. Aga pasun on vajalik.Kas keegi seletaks, milleks neid hästi kõva häält tegevaid või asjaloopijaid vaja on? Ilmselt elukauge ma.
Ikka leiab piisavalt. Tallinnast Pärnu poole väljasõidul kuni Saue teeotsani, Sauelt Jüri poole igas kohas, Jüri ringist Narva poole jne.Üle 100 k maksvad autod küll matkakale jalgu ei jää? Ei esimeses ega teises reas. Ega asulaväliselt tühjal teel teises reas liikujaid Eestis eriti leidu.
Adrenaliin aitab sõites erksana hoida. Pealegi jutt, et närvirakkke ei saa taastada, on iganenud.Kes puhkab reisides, kes kulutab närvirakke. Igaühele oma.